BTC USD 50,101.7 Gold USD 1,825.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Loket Tenaga Power. Hebat .. Promo Cuti Sekolah - Rm150/unit

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
LOKET TENAGA GUNUNG BERAPI DARI KOREA

Tujuan / Kelebihannya:

Dapat Meningkatkan Perjalanan dan Mengimbangi Darah Dalam Badan & Daya Tumpuan
yang Lebih Baik Secara Bio-energy..(Tenaga Mineral Dalam Bumi)

Ianya bertindak mengeluarkan tenaga skala yg akan membantu ketahanan badan,
seterusnya akan berlaku atau mengeluarkan tenaga positif yg dpt mengimbangi
punca tenaga dlm badan. So, dengan bantuan SE Pendant, tenaga badan
akan dipulihkan atau mengimbanginya secara cepat.



SE Pendant

Diperbuat daripada batu galian
semulajadi yang mengandungi Trace Element
–Asas Dari Batu Gunung Berapi yang memanfaatkan tubuh.

Fungsi dan Kebaikan

- Meningkatkan tenaga dan kecerian
- Melindungi dari radiasi tiruan
- Menguatkan tenaga batin
- Menguatkan sistem pertahanan badan
- Memulihkan kesihatan badan
- Mengurangkan tekanan
- Tidur yang nyenyak & tidak berdengkur
- Meningkatkan daya ingatan
- daya tumpuan yang tinggi serta minda yang cergas
- membaikpulih ketenangan mental

Perhatian


Jika anda menghadapi sebarang masalah kesihatan
atau kesakitan badan pada peringkat permulaan memakai,
penyakit lama mungkin menyerang semula atau anda mungkin
akan rasa lebih sakit selepas memakai produk ini.

Jika anda menderita daripada bengkak-bengkak pada kepala
atau mata, atau ke-tidak selesaan dada, ini adalah disebabkan
peredaran 'qi' dan darah yang tidak lancar.
Tanda-tanda ini akan diperbaiki selepas penggunaan
secara berkala-kala.


Untuk Amalan Penyembuhan Cepat

Minum air yg telah dicas dgn SE loket
Example.. air dlm satu botol.. letak loket dibawahnya selama 15-30 minit.. then amalkan minum airnya.. jgn lupa yer..
InsyaAllah.. sakit dalaman boleh berkurangan... kenalah berusaha dan yakin.. :)


FIR : Improves Circulation & Energises Body Fluid
Scalar Energy : Strengthens & Restores Balance to the Body's Bio-Energy
Germanium : Facilitates The Conductivity & Flow of Bio-Energy
Negetive Ions: Invigorate & Refresh The Mind & Body


Cara Pemakaian
Boleh dipakai dileher atau dimana sahaja dibadan anda atau letak sahaja dlm poket. Ianya akan bertindak keseluruhan badan bermula dari tempat anda letak atau pakai SE Pendant ni.
Ianya akan bertindak secara proaktif untuk merangsang perjalanan darah dan tenaga anda..
:D:D

Harga Jualan- : RM155.00 siap posLAJU.(Semenanjung Sahaja)
#:-S:D:D

Sabah, Sarawak & Labuan - RM 170.00 - siap poslaju
Brunei, Indonesia, Singapura dan Thailand - RM225 - siap poslaju


Belian per unit

FULL SET - LOKET, PENUTUP & KOTAK




SEP2.jpg

SEP1.jpg

pendant2.jpg




(Untuk Kemudahan Pembeli)

DETAIL PEMBAYARAN

IZAM SHAHARIM MAZLAN
MAYBANK : 163019472189 - izam shah
CIMB : 13110000078106 - izm link
Email : [email protected]
No. H/P : 016-9444453

then, sila nyatakan detail utk penghantaran
secara PM atau SMS


TESTIMONI PEMBELI

TESTIMONI IKLAS DARI AKU

salam semua.janggut kembali lagi disini.skang kul 6.00 pagi dah ni.hohohoho.tak sangka plak ramai yang nunggu rupanye.apa yang aku nak cakap ni ikhlas dari aku yang dah pakai SE PENDANT ni.so,jangan ado yang kecik ati or terguris perasaan plak yer.aku main badminton start dari pukul 8.00 pm-12.00 am.tak silap aku,hari ni aku main 12 set.air minum mineral sebotol besar sahaja.ok aku nak citer before pakai :

sebelum pakai:

1-biasa lepas main aku akan rasa letih,sakit badan,lesu
2-biasa air mineral paling kurang 2 botol besar habis
3-biasa aku tukar baju 3 helai,sebab basah peluh

selepas pakai SE PENDANT:

1-aku tak rasa letih langsung,takde rasa sakit badan,lesu or lenguh-lenguh
2-aku tak kuar peluh banyak(tak de langsung rasa letih)
3-jadi aku tak perlu langsung tukar baju seperti sebelum.
4-bila takde rasa letih,secara langsung bermaksud tenaga bertambah,kelajuan lebih.
5-yang aku betul betul pelik,aku rasa tak LETIH,aku tak kuar PELUH banyak.

so kesimpulan aku nak cakap,sebelum tu aku nak bagi tau,yang aku tak kenal tuan tanah ni,bukan saudara mara,bukan adik beradik,jadi aku cakap ni takde dapat apa apa benefit langsung kat diri aku.SE PENDANT ni memang BAGUS.dan aku ni pengguna gelang magnet company(dirahsiakan lah yer,walaupun korang leh agak)selama 2 tahun.beza SE PENDANT di dengan GELANG MAGNET,aku bagi rating per-10:

SE PENDANT=9/10
GELANG MAGNET=3/10

until now,aku tak tido lagi ni,sebab aku langsung takde rasa mengantuk or letih badan.jadi pada yang belum memiliki benda alah ni,ikhlas dari aku,tak rugi kalau beli.kepada tuan tanah,barang ko memang mantap!aku memang suka.tima kasih sebab promosi/jual kat aku.

aku nak bagi ni kat tuan tanah:10*BINTANG

Untuk membuktikan yang aku memang betul main badminton korang boleh masuk link ni:

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=26997&page=286

boleh tengok page by page siap gambar lagi.carik or baca nama aku janggut.aku memang melepak kat thread ni hari-hari.

huhu...sejak aku pakai dari tgh hari td...mmg best..tak rasa penat...driving pon rasa syok...pastu try cas kat air botol..urm..mmg sedap.. wah..ada promosi...cepat kawan2 weh..kang telepas kapal..huahua.. tahniah tuan tanah..hehe..moga bisnes berkembang pesat

kasi upppp...

mai beli murah murah ..mai aar beli murah nie!!!
servis kuda bro...memang laju...top tip tu..
PENGALAMAN - Aku dah beli ngan mamat nie, aku bagi bini aku pakai..so bini aku ni ada la sikit masalah kesihatan..bila pakai memang ada perubahan besar..Sekarang dah tak yah bergantung dengan ubat kalau tidak tiap2 hari makan obat...bukan aku nak kata batu ni yang magic tapi kuasa tuhan yang menyembuhkan..Alhamdulillah..batu nie cuma ada khasiat yang di anugerahkan...tak salah kalau kita gunakan untuk kesihatan..
Sekarang saya sudah mula tersenyum kerna tak perlu puasa berhari-hari.. :))

alhamdulillah syukur pada Allah sejak pakai loket ni rase sesak nafas sbb angin kt dada aku kurang dah. aku jenis angin jd byk gak angin kuar :)

hehe..alhamdulillah...rasa bertenaga n tak mengantok..mmg marveles la benda nie..hehe

tis is a gud buy for me...aku serasi pakai..sakit pala letak kat pala..
sapa nak try mmg digalakkan..
gud luck tuan tanah
sakit poket letak dlm poket x baik gak!!!uwaaaaaaaaaaaa

aku dh rase dh kelainan n keberkesanan pki loket ni sejak pakai 4 hari lps.bkn la aku taksub sgt dgn loket ni,tapi dgn izin dr `NYA' loket ni berfungsi dgn baik.cth nye,aku ni jenis klu tk mkn tak ikut time mmg tangkap kepala(sakit kepala),mula la aku kene cr PANADOL AKTIFAST.tu je la penawar nya:).tapi ari tu aku bz sgt dan takde selera nk lunch,ptg br sempat nk mkn.tapi yg menarik nya kepala aku tk berdenyut2 mcm sblm pki loket ni(mungkin kebetulan la :D).cth kedua aku bwk kete tk ngantok walaupon utk jarak jauh pas lunch(mungkin kebetulan gak :D).
tu je la stakat ni yg dpt aku kongsi kn,mlm ni nk try utk main futsal lak :.

LATEST TESTIMONI - 5/3/2010
Tima kasih TT,dah terima pendant tu,laju sungguh service demo,alhamdulilah,pertama kali pakai boleh rasa aura area perut kawe,terkejut gak coz boleh rasa terus mual masa mula2 pakai,mmg usus kawe ada problem pun,pastu masa gi jumaat tadi rasa segar n x mengantuk fuhhh ini sudah bagus,terima kasih TT jual product berkualiti n baik untuk kesihatan.

Nak jadi dealer minimum 5 unit

5 UNIT - RM600 (FULL PAKEJ)
10 UNIT -RM1150 (FULL PAKEJ)
SEMUA SIAP POSLAJU...

MAI TEMPAH KEDUDUKAN ANDA SEKARANG....
YG BIASA NAK COD ORG2 KL, SELANGOR DAN JOHOR


Good info -
2 new dealer apppointed:
Area Masai, Johor - En Saiful - H/P: 019-6533293
Area Johor Bahru - Belina CG / Azura - 012-7222067
NEW DEALER AREA K.LUMPUR DAN SELANGOR
(PETALING JAYA DAN BUKIT JALIL SERTA SEKITARNYA)
EN. ISKANDAR : 012-6226592

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

IMG.jpg

rege jualan kat cosway..
 
Last edited:
Sponsored Post

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
hehe nie sama mcm MAlek NOOr ka..maleek noor nyer mahai gila
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
translate melayu please
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
xbrp nk fhm la bro...
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
testimoni pembeli

testimoni iklas dari aku

salam semua.janggut kembali lagi disini.skang kul 6.00 pagi dah ni.hohohoho.tak sangka plak ramai yang nunggu rupanye.apa yang aku nak cakap ni ikhlas dari aku yang dah pakai se pendant ni.so,jangan ado yang kecik ati or terguris perasaan plak yer.aku main badminton start dari pukul 8.00 pm-12.00 am.tak silap aku,hari ni aku main 12 set.air minum mineral sebotol besar sahaja.ok aku nak citer before pakai :

sebelum pakai:

1-biasa lepas main aku akan rasa letih,sakit badan,lesu
2-biasa air mineral paling kurang 2 botol besar habis
3-biasa aku tukar baju 3 helai,sebab basah peluh

selepas pakai se pendant:

1-aku tak rasa letih langsung,takde rasa sakit badan,lesu or lenguh-lenguh
2-aku tak kuar peluh banyak(tak de langsung rasa letih)
3-jadi aku tak perlu langsung tukar baju seperti sebelum.
4-bila takde rasa letih,secara langsung bermaksud tenaga bertambah,kelajuan lebih.
5-yang aku betul betul pelik,aku rasa tak letih,aku tak kuar peluh banyak.

So kesimpulan aku nak cakap,sebelum tu aku nak bagi tau,yang aku tak kenal tuan tanah ni,bukan saudara mara,bukan adik beradik,jadi aku cakap ni takde dapat apa apa benefit langsung kat diri aku.se pendant ni memang bagus.dan aku ni pengguna gelang magnet company(dirahsiakan lah yer,walaupun korang leh agak)selama 2 tahun.beza se pendant di dengan gelang magnet,aku bagi rating per-10:

Se pendant=9/10
gelang magnet=3/10

until now,aku tak tido lagi ni,sebab aku langsung takde rasa mengantuk or letih badan.jadi pada yang belum memiliki benda alah ni,ikhlas dari aku,tak rugi kalau beli.kepada tuan tanah,barang ko memang mantap!aku memang suka.tima kasih sebab promosi/jual kat aku.

Aku nak bagi ni kat tuan tanah:10*bintang

untuk membuktikan yang aku memang betul main badminton korang boleh masuk link ni:

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=26997&page=286

boleh tengok page by page siap gambar lagi.carik or baca nama aku janggut.aku memang melepak kat thread ni hari-hari.

huhu...sejak aku pakai dari tgh hari td...mmg best..tak rasa penat...driving pon rasa syok...pastu try cas kat air botol..urm..mmg sedap.. Wah..ada promosi...cepat kawan2 weh..kang telepas kapal..huahua.. Tahniah tuan tanah..hehe..moga bisnes berkembang pesat

kasi upppp...

Mai beli murah murah ..mai aar beli murah nie!!!
Servis kuda bro...memang laju...top tip tu..
Pengalaman - aku dah beli ngan mamat nie, aku bagi bini aku pakai..so bini aku ni ada la sikit masalah kesihatan..bila pakai memang ada perubahan besar..sekarang dah tak yah bergantung dengan ubat kalau tidak tiap2 hari makan obat...bukan aku nak kata batu ni yang magic tapi kuasa tuhan yang menyembuhkan..alhamdulillah..batu nie cuma ada khasiat yang di anugerahkan...tak salah kalau kita gunakan untuk kesihatan..
Sekarang saya sudah mula tersenyum kerna tak perlu puasa berhari-hari.. :))

alhamdulillah syukur pada allah sejak pakai loket ni rase sesak nafas sbb angin kt dada aku kurang dah. Aku jenis angin jd byk gak angin kuar :)

hehe..alhamdulillah...rasa bertenaga n tak mengantok..mmg marveles la benda nie..hehe

tis is a gud buy for me...aku serasi pakai..sakit pala letak kat pala..
Sapa nak try mmg digalakkan..
Gud luck tuan tanah
sakit poket letak dlm poket x baik gak!!!uwaaaaaaaaaaaa

aku dh rase dh kelainan n keberkesanan pki loket ni sejak pakai 4 hari lps.bkn la aku taksub sgt dgn loket ni,tapi dgn izin dr `nya' loket ni berfungsi dgn baik.cth nye,aku ni jenis klu tk mkn tak ikut time mmg tangkap kepala(sakit kepala),mula la aku kene cr panadol aktifast.tu je la penawar nya:).tapi ari tu aku bz sgt dan takde selera nk lunch,ptg br sempat nk mkn.tapi yg menarik nya kepala aku tk berdenyut2 mcm sblm pki loket ni(mungkin kebetulan la :d).cth kedua aku bwk kete tk ngantok walaupon utk jarak jauh pas lunch(mungkin kebetulan gak :d).
Tu je la stakat ni yg dpt aku kongsi kn,mlm ni nk try utk main futsal lak :.

LATEST TESTIMONI 20/2/2010 - PUKUL 8.24PM
testingzul11.jpg


INI AYAT2 CHATTING NIE

zulhilmi_wizard89 (8:12:06 PM): salam bro
zulhilmi_wizard89 (8:12:14 PM): saye ade testing kat adik saye
raikko5 (8:12:19 PM): yer
zulhilmi_wizard89 (8:12:21 PM): saye suroh die angkat basikal
zulhilmi_wizard89 (8:12:33 PM): die ckp berat tapi terangkat la
raikko5 (8:12:47 PM): bila pakai loket
zulhilmi_wizard89 (8:12:49 PM): pastu kasi pKai SE dia terus ckp EH ringan
zulhilmi_wizard89 (8:12:56 PM): die pelik
zulhilmi_wizard89 (8:12:58 PM): keh4
zulhilmi_wizard89 (8:13:14 PM): pstu tadi saye ade
zulhilmi_wizard89 (8:13:18 PM): mandi kat uluyam
zulhilmi_wizard89 (8:13:33 PM): pastu ade 2 orang brother mandi same port dgn kitaorang
raikko5 (8:13:37 PM): okies
zulhilmi_wizard89 (8:13:45 PM): mule2 saye x perasaan
zulhilmi_wizard89 (8:14:03 PM): sekali saye perasaan sy nampak mcm ade locket kat dalam baju die
zulhilmi_wizard89 (8:14:16 PM): dah abis mandi locket SE juge
zulhilmi_wizard89 (8:14:19 PM): huhu
raikko5 (8:14:22 PM): :)
zulhilmi_wizard89 (8:14:27 PM): pastu tadi macm letih skit
zulhilmi_wizard89 (8:14:31 PM): time mandi x pakai
raikko5 (8:14:45 PM): yup
zulhilmi_wizard89 (8:14:47 PM): skunk tgh pakai terase mcm x de pape
zulhilmi_wizard89 (8:14:52 PM): mcm x pegi mane2e
raikko5 (8:15:02 PM): mcm tu ler bila aku pakai bila gi main sukan
zulhilmi_wizard89 (8:15:05 PM): padahal tadi bdn mcm nk tido da
zulhilmi_wizard89 (8:15:11 PM): bro leh record ni
zulhilmi_wizard89 (8:15:17 PM): succeed testimonial
zulhilmi_wizard89 (8:15:27 PM): iklas dari ZuLC135
raikko5 (8:15:39 PM): posting ler bro dlm CG
raikko5 (8:15:41 PM): hehhehhe
zulhilmi_wizard89 (8:15:51 PM): SO kepada2 anda2 semua beli2 la satu Locket SE
zulhilmi_wizard89 (8:16:00 PM): bro melalui ym ade proof skit
zulhilmi_wizard89 (8:16:13 PM): k salam bro
raikko5 (8:17:28 PM): ok

LATEST 5/3/2010
Tima kasih TT,dah terima pendant tu,laju sungguh service demo,alhamdulilah,pertama kali pakai boleh rasa aura area perut kawe,terkejut gak coz boleh rasa terus mual masa mula2 pakai,mmg usus kawe ada problem pun,pastu masa gi jumaat tadi rasa segar n x mengantuk fuhhh ini sudah bagus,terima kasih TT jual product berkualiti n baik untuk kesihatan.


LATEST 8/3/2010
Testi ikhlas...Selepas guna SE Pendant

Nenek
Sebelum guna : muka nampak pucat tidak bermaya , Selalu rasa nak pitam

Selepas guna : Muka nampak lebih bermaya dan nampak lebih kuat/bertenaga dan tidak rasa nak pitam lagi


Suami

Sebelum guna : Selalu rasa mengantuk dan kurang bertenaga pada waktu bekerja,lenguh-lenguh di bahagian bahu dan kaki.

Selepas guna : Kurang mengantuk dan bertenaga waktu bekerja, kurang rasa lenguh-lenguh selepas guna SE Pendant.


Belina
Sebelum guna : kadang kala rasa mcm nak pitam, letih dan mengantuk pada waktu siang, sukar tidur pada waktu malam.

Selepas guna : Tiada lagi rasa nak pitam, tidak letih seperti sebelum ini dan juga kurang mengantuk, lena tidur pada waktu malam, lebih bertenaga sewaktu melakukan rutin harian di rumah.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock Thanks kenalkan SE pendant pd Belina :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
FIR.jpg

ScalarEnergy.jpg

Germanuim.jpg

Cert_01.jpg

Cert_02.jpg

Cert_03.jpg
 
Last edited:

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
:D:Drantai nie.. tujuannya :
Untuk Melancarkan Peredaran dalam tubuh untuk Tenaga, Keseimbangan dan daya tumpuan yg lebih baik...

P/S.. Ini kesimpulan dari ayat english kat atas..:D:D

ooo fhm2, mcm gelang magnet tu jgk la, tp skrg buat rantai lak:)paid
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
org sakit perut.. letak kat perut.. hilang/kurang sakit perut... sakit bahu.. letak kat bahu.. kurang sakit dah lepas tu.. terseliuh.. letak jer tempat seliuh tu... kurang sakit dah tempat tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register