Logo rasmi kerajaan malaysia dipermainkan komunis bintang tiga

CG Sponsors




Faizudin

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
7,552
Reaction score
1,220
Points
151
Part mana dia menghina?
Dalam lukisan tu takde pun jata negara. Mungkin orang ada masalah delusional sahaja nampak ia menghina
Betula cakap ko. Tu bukan jata negara Malaysia, tu jata negara delusional puak komunis yang tengah khayal mau memerintah negara :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,516
Reaction score
933
Points
171
pe update terkini.. kene tangkap da ke
 

lelew

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2020
Messages
140
Reaction score
12
Points
15
Sorry lawyer tak akan proceed kes macam ni
Semua hanya buang masa
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,516
Reaction score
154
Points
43
hidup jadi cina babl dalam malaya nie untung.. polisi takut depa.. kastam takut.. imegresen.. kpdnkk semua pakat takut habis.. cuma berani kat melayu ja.. menteri pertahanan jaga wuhan virus pun takut kat cina.. siap ada plan nak kasi masuk komunis tanah besar masuk skala MEGA pula pas nie..
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 17, 2007
Messages
5,345
Reaction score
1,060
Points
151
Kean wong perlu ditangkap


*HINA JATA NEGARA: DI MANA NILAI PATRIOTISME DAP?*

ADUN DAP menyelar kami PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA *kononnya jangan terlalu sensitif sangat* dengan isu *PENGHINAAAN TERHADAP JATA NEGARA.*

ADUN DAP pertahankan kulit buku REBIRTH *kononnya atas nama seni dan prinsip Kebebasan Bersuara.*

Kami ingin secara tegas lontarkan persoalan berikut kepada pimpinan DAP:

Apakah atas *dasar Kebebasan Bersuara maka terhalallah segala bentuk penghinaan dan kebiadaban* terhadap lambang kedaulatan Negara?

Apakah pimpinan DAP ini *sudah hilang jatidiri dan nilai cintakan Negara* sehingga tergamak mempertahankan perilaku curang terhadap Jata Negara yang merupakan maruah Negara?

Kenapa pimpinan DAP ini *bagaikan sudah terhakis patriotisme* dalam sanubari sehingga bertegas nak sentuh lambang kedaulatan negara kita?

Kalau beginilah sikap DAP, *maka memang wajar sekali KERAJAAN PH runtuh* setelah hanya 22 bulan memerintah dan harus dikuburkan terus daripada persada politik negara oleh rakyat! Setuju semua?

*Dr Asyraf Wajdi Dusuki*
_Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia_

#PemudaJuruBicaraRakyat
#BangkitKembali
#PemudaTerasKebangkitan

 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 17, 2007
Messages
5,345
Reaction score
1,060
Points
151
Aduiiiii
Sakit ati betol laa

da takde hormat langsung puak2 komunis ni:mad:

1593928812766.png


menyirap kannn?

sumber :
1593928906580.jpeg
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,712
Reaction score
1,607
Points
201
Macam komen komen dalam mkini.
Komen panjang tapi isi cuma dua je
1. Anti ketuanan melayu, nak hak samarata
2. Islam sbg agama, bukan cara hidup. Islam hanya pada ibadat saja.

Sebab tu kongres Amanah dulu ada perwakilan suruh cadang hadkan keistimewaan melayu. Dasar hamba sahaya DAP.
begitulah lumrah keldai..hidupnya menanggung berat tuannya...heret barang dgn tali dihidung....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register