BTC USD 51,441.1 Gold USD 1,780.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Loan

wa266

Fun Poster
Messages
751
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Saya pekerja kilang, basic rm6++. Kalau dicampur dengan elaun, dapatlah rm7++. Overtime tu kadang2 je ada.Ada bank2 yang boleh bagi personal loan? Tolong yek kengkawan...
 
Sponsored Post

marlen

Legendary Member
Messages
16,925
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
Saya pekerja kilang, basic rm6++. Kalau dicampur dengan elaun, dapatlah rm7++. Overtime tu kadang2 je ada.Ada bank2 yang boleh bagi personal loan? Tolong yek kengkawan...

ish nak buat loan bank ke bro?

benda ni long term..

cr keja lain la yg dpt gaji better sikit pastu br pikir nak buat loan..

jgn nanti blacklist plak..

just pendapat sy je..

jgn mrh ye bro..
 

bospy

Fun Poster
Messages
244
Joined
Dec 27, 2006
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
ish nak buat loan bank ke bro?

benda ni long term..

cr keja lain la yg dpt gaji better sikit pastu br pikir nak buat loan..

jgn nanti blacklist plak..

just pendapat sy je..

jgn mrh ye bro..

tol tu bro.... kang nyesal tak sudah :D:D:D
 

ganurianz

Fun Poster
Messages
967
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
betol tu...terdesak sgt ke nak buat personal loan tu? once dah buat loan ni, lagi tak senang tido bro..aku tau sbb aku penah dan sedang merasakanya sekarang...huhu

pendek kata, ukur baju badan sendiri...kalau kita tau gaji kita banyak ni, berbelanja la ikut kemampuankeperluan...jgn ikut kehendak...jgn terasa bro, aku pon nasihat utk diri aku jugak
 

BOCK

Legendary Member
Messages
17,851
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
betol tu...terdesak sgt ke nak buat personal loan tu? Once dah buat loan ni, lagi tak senang tido bro..aku tau sbb aku penah dan sedang merasakanya sekarang...huhu

pendek kata, ukur baju badan sendiri...kalau kita tau gaji kita banyak ni, berbelanja la ikut kemampuankeperluan...jgn ikut kehendak...jgn terasa bro, aku pon nasihat utk diri aku jugak

satu nasihat yang bagus :d
 

putat76

Banned
Messages
4,909
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
cubalah amalkan

1000dinar.jpg
 

wa266

Fun Poster
Messages
751
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Thanks everybody....saya akan fikirkannye
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register