BTC USD 41,682.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

LoAN PERniaGAAn DIperLUKAN...(serius agent only)

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
Salam semua ahli CG yang di hormati..:)

saya ingin bertanya kan sesiapa yang ader

info pasal loan perniagaan... atau mereka yang telah

berjaya mendapat kan loan tersebut...:)

please kongsi maklumat2 penting untuk saya hubungi agent tersebut..

loan yang di perlukan semaksimum yang mugkin atau sehingga rm300k...:)

untuk syarikat enterprise....

sila sertakan syarat2 untuk memohon....


atau boleh PM saya k..:)

Jika kita baru nak mulakan perniagaan, macammana pula untuk dapatkan loan??berape plg tinggi boleh dapat bg yang baru menanam impian nk mulakan perniagaan ni..??:-?


p/s:serius agent needed
 
Last edited:
Sponsored Post

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
satu lagi... kalau boleh sila nyatakan

institusi kewangan yang menyediakan loan tersebut..

kalau boleh institusi yang berlesen la..:)

ty..
 

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
tempoh lulus..

jangn lupa nyatakan skali tempoh lulus nyer loan nie k..:)
 

zaifika

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2007
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
enterprise kalau beroperasi bawah 3 tahun mcm mane nak dpt loan byk tue....:-?

audit 3 tahun ok x?
cashflow mcm mane?cantik x?
kalau margin 100% harapan tinggi...

itu jew la fakta biase business loan nie...

kelulusan business loan biasenye..agent amik mase nak buat profile+cashflowsyarikat yg mkn mase smpai seminggu...pastu nak submit lg....agak2 3>4 minggu la jgak...pastu bank offer...kalau iks pastu owner pempuan senang dpt loan under k.pembangunan wanita+++ peruntukan 100k.

nie je info sy boleh bg....
tq
 

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
enterprise kalau beroperasi bawah 3 tahun mcm mane nak dpt loan byk tue....:-?

audit 3 tahun ok x?
cashflow mcm mane?cantik x?
kalau margin 100% harapan tinggi...

itu jew la fakta biase business loan nie...

kelulusan business loan biasenye..agent amik mase nak buat profile+cashflowsyarikat yg mkn mase smpai seminggu...pastu nak submit lg....agak2 3>4 minggu la jgak...pastu bank offer...kalau iks pastu owner pempuan senang dpt loan under k.pembangunan wanita+++ peruntukan 100k.

nie je info sy boleh bg....
tq

cmner lak loan bg perniagaan yang baru nk bermula???

dan brape loan boleh buat kalau new bizz?
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,523
Reaction score
43
Points
120
aku syarikat enterprise operasi 2003 ... duit tak banyak ... dalam current .. nak wat loan dalam 50K sahaja .... ada sesiapa leh advise....

please
urgent gak nieeeee
 

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
salam semua ahli cg yang di hormati..:)

saya ingin bertanya kan sesiapa yang ader

info pasal loan perniagaan... Atau mereka yang telah

berjaya mendapat kan loan tersebut...:)

please kongsi maklumat2 penting untuk saya hubungi agent tersebut..

Loan yang di perlukan semaksimum yang mugkin atau sehingga rm300k...:)

untuk syarikat enterprise....

Sila sertakan syarat2 untuk memohon....


atau boleh pm saya k..:)

jika kita baru nak mulakan perniagaan, macammana pula untuk dapatkan loan??berape plg tinggi boleh dapat bg yang baru menanam impian nk mulakan perniagaan ni..??:-?


P/s:serius agent needed

new updated!!!
 

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
aku syarikat enterprise operasi 2003 ... duit tak banyak ... dalam current .. nak wat loan dalam 50K sahaja .... ada sesiapa leh advise....

please
urgent gak nieeeee

Bro, masa bro mula2 start bisnes dulu, camne bro wat loan..??
Bole bg advise x??:)
 

zaifika

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2007
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
cmner lak loan bg perniagaan yang baru nk bermula???

dan brape loan boleh buat kalau new bizz?

sy nak kate bagus...x jugak..tp sikit2 tu tahu la...
kalau baru nak start...biasenye setahun ok kot...itupun tgk pada jenis perniagaan....kena ada pengkhususan...kalau meniaga lembu tp x ade kandang lembu...susah la jgak...
mcm ade bro cg offer...paling kuat pown boleh pg 50<....
nak dpt banyak boleh...tp nak dpt cash sory la...mesin boleh la...
tp tak tahu la...otai2 lain leh tolong buatkan kew....sy setakat nie je la boleh bg info...cuma jgn smpai tertipu sudah la....




.
 

fathom11

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
10,567
Reaction score
15
Points
115
sy nak kate bagus...x jugak..tp sikit2 tu tahu la...
kalau baru nak start...biasenye setahun ok kot...itupun tgk pada jenis perniagaan....kena ada pengkhususan...kalau meniaga lembu tp x ade kandang lembu...susah la jgak...
mcm ade bro cg offer...paling kuat pown boleh pg 50<....
nak dpt banyak boleh...tp nak dpt cash sory la...mesin boleh la...
tp tak tahu la...otai2 lain leh tolong buatkan kew....sy setakat nie je la boleh bg info...cuma jgn smpai tertipu sudah la....




.

ape pon nice info bro.. ty..:)

tapi kalau kite nk bermula untuk bukak bizz cmner..
kire company baru nk mule... slalu nyer kene ader kertas keje kan..

atau ape2 dokumen yang penting bg memulakan perniagaan..:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register