loan offer - from: chris kelvin <[email protected]>. SCAM?

CG Sponsors




T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
Salam,

semalam aku ada terima email ni, rasa mcm something wrong. So kepada kawan-kawan, hati2.

#######################################################
-------- Original Message --------
Subject: loan offer
Date: Sun, 17 Jan 2010 05:25:43 -0800
From: chris kelvin <[email protected]>

Selamat siang,
Saya seorang pemberi pinjaman pinjaman swasta dengan nama Chris Kelvin, i bersertifikat memberikan pinjaman kepada berpikiran serius individu dan perusahaan pada tingkat bunga 3% dengan total pengembalian pinjaman diperbolehkan mingguan bulanan atau tahunan tergantung pada bagaimana Anda dapat menyetor cicilan jika tertarik email saya di <[email protected] We hanya menawarkan di:
Dollars, Pounds, Euro dan Naira tertarik mengisi only.If formulir di bawah ini.

FORMULIR PINJAMAN

Nama:
Last name:
Tanggal lahir
Gender:
Status:
Telepon:
Pinjaman Duration:
Occupation:
Pendapatan bulanan:
Jumlah yang dibutuhkan:
Tujuan kredit:
Alamat rumah:
Fax:
Tinggal negara:

Regards:

Manajer:
Pak James.
#######################################################
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,192
Reaction score
823
Points
176
hehehe... bahasa pun lintang pukang ada hati nak bagi pinjam duit kat.. saya bukan along tapi nak tolong
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
hehehe... bahasa pun lintang pukang ada hati nak bagi pinjam duit kat.. saya bukan along tapi nak tolong
tu la pasal

Manajer:
Pak James.
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
waa along pon da masok on9 ka ... :)) :))
 

eiriz

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2010
Messages
382
Reaction score
69
Points
20
dah sah sah bahasa indon..apela...
jgn pecaya la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register