BTC USD 47,894.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

loan koperasi untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun sahaja.........

Joined
Jan 9, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salam semua

kawan aku ialah agen rasmi banyak koperasi di malaysia ni

pinjaman ini hanya dibuka pada kakitangan kerajaan dan badan berkanun sahaja

payout dan intereset bergantung pada koperasi yang dipohon

biasanya koperasi yang bagi payout tinggi akan kenakan interest pinjaman yang tinggi jugak , begitu juga sebaliknya

pasal tu kawan aku yang memang pakar dalam bahagian pinjaman ini akan pilihkan koperasi yang paling sesuai


antara koperasi yang dia jadi agen ialah :

- koperasi kowamas

- koperasi gemilang

- koperasi maju

- koperasi kospend

- koperasi ukhwah

- koperasi iaed






kalau berminat, hantarkan sms pada : 019-2551312 (din)

dalam sms tu tolong sebutkan:

1. nama penuh anda

2. majikan atau tempat kerja anda

3. jumlah gaji termasuk elaun tetap

4. jumlah potongan anda semua

5. kalau ada blacklist , tolong bagi nama tempat blacklist dan jumlah blaclist tu



kalau anda layak , pihak kami akan hubungi anda , anda hanya perlu sms sahaja apa data yang diperlukan seperti disebutkan di atas sahaja:D



proses mohon senang , semua guna sistem online dan pos sahaja
memang tiada masalah langsung
proses kelulusan biasanya mengambil masa 1-2 minggu sahaja


tiada upfront untuk scam atau bagai , 100% genuine dan setakat ni, kalau kawan aku kata boleh , memang bolehlah

pasal dia memang direct dengan koperasi tu semua iaitu agen dan bukan kaki atau broker, jadi tiada hidden agenda


siapa yang berminat sms no diatas bersama info yang diminta dan jika anda layak , kawan aku akan hubungi kau orang

kalau senyap je tu , tak layak lah:)


terima kasih
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Macam menarik je, hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register