BTC USD 38,350.6 Gold USD 1,801.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

LOAN APPLICATION!!! HURRY UP......For Free less Duit Kopi

rissan.maju

Freshie
Joined
Oct 17, 2008
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Kepada semua pelanggan yang mempunyai masalah untuk meneruskan kehidupan kerana dibelengu masalah kewangan. saya cuba membantu sedaya upaya saya.. selamat mencuba. plss support me @@
Govt & Sykt Swasta terpilih sahaja....hukum alam sekarang. redhailah

Lets Start the forum here.
 
Sponsored Post

putat76

Banned
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
buat mereka yang layak dipersilakan :(:(:(

LOAN APPLICATION!!! HURRY UP......For Free less Duit Kopi
apa maksundnya?????????
 

bospy

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2006
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
humm... pastilaaa kelayakkan cam hampehhh
:D:D:D:D:D
 

rissan.maju

Freshie
Joined
Oct 17, 2008
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Personal loan la..... saya cuba membantu golongan2 yang tertindas oleh sebab kerakusan dan kelahapan agent2 yg tak berhati perut diluar sana. markup sampai 15-20% commission. padahal... dengan cara yang betul dan jalan yang diredhai kita mampu mengubah nya... mereka adalah penyumbang kepada jatuhnya masyarakat melayu yg dibelengu hutang yg tak akan habis dibayar sampai matii!!!!! ingat mati!!!!!!
So......jangan dok percaya dengan agent2 diluar tue, padahal semua boleh beres dengan sedikit kepercayaan dan juga kesabaran,,,,, ayohhhhh email me for more infoo.
[email protected]
 

bospy

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2006
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
kalu betul oklaaa..... :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

ghani0894

Freshie
Joined
Aug 25, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Salam..
Tuan tanah...tolong bagi details sikit.
Swasta terpilih tu...
Syarat.2..Doc yg perlu..
Pls check yr email..
 

onizuka

Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
1,604
Reaction score
40
Points
30
Kalo syarikat tu nama macam nih boleh tak

Intel
Western Digital
AMD
Seagate

Ramai kawan saya nih blacklist ... cuba nak cari jalan keluar hutang nih nak buat bisnes ....
 

art

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
1,630
Reaction score
0
Points
20
aku pn nk tau gak bro..
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Ni bank mana ni bro....kasi la detail sket...ramai yang nak tahu ni...at least mereka tau bukan :(scam sobab ramai yg dah terkena...:(:)(:)((
 

GreenDay

Super Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
5,085
Reaction score
18
Points
75
Lamonyo Tuan Tanah Mengarang....:-?
Byk Dah Pertanyaan Tu...#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register