BTC USD 50,627.2 Gold USD 1,782.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Loan 150K @ 15Thn - Overlap,Overlimit 60%,Blacklist,Kontrak & Tentera Boleh..

Princess Of Persia

Freshie
Messages
21
Joined
Dec 31, 2008
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga CG..

Loan ini terbuka kpd staff kerajaan,badan berkanun dan swasta.

Yg cukup segala syarat dan layak dialu-alukan..

------------------------------------------------------------------
Yg ada masalah seperti di bawah pun bole juga:

Staff kerajaan & badan berkanun yg kelayakan gaji dah over limit

Staff kerajaan & badan berkanun yg baru bekerja 2 bulan

Tentera yg TTP lebih drp 2 thn(clean record)

Tentera yg ccris dan blacklist (TTP kurang 2 tahun pun takpe)

Staff kerajaan tetap dan gaji masih ada kelayakan tapi taknak potong angkasa(clean record shj)..

Staff kerajaan kontrak yg boleh potongan angkasa shj(interest 6.58%-7%)

Staff kerajaan & badan berkanun yg blacklist/ccris tapi taknak tolak jumlah settlement blacklist drp jumlah loan yg dah lulus dpt (bersih 91% interest 6.58%)

Staff swasta yg clean record/kerja kurang 3 bulan/status kontrak dgn agensi pekerjaan/gaji rendah tetapi nak apply loan lebih drp 5 kali gaji

Staff swasta yg dah ccris/blacklist (Personal Loan 20K ke bwh & Credit card limit 9K ke bwh)- Bayaran balik 5tahun..(maklumat lanjut email saya)--Terhad-

----------------------------------------------------

Email ke : [email protected]
Hp: 0169555770

Sekiranya hp saya tak dpt dihubungi email kan nama,no hp dan lokasi..nanti saya akan contact semula.TQ:D

:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

brozul

Super Active Member
Messages
8,469
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
ni bank ke koperasi??
ade jadual bayaran tak??
emel kat aku [email protected]
aku keje kerajaan..tetap.
minimum require apa?
ada upfront tk?
aku tkda b/list..


pm ler if nak fon...
 

ejalmlk

Legendary Member
Messages
10,530
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,530
Reaction score
43
Points
120
Kerja 2 tahun dengan Universiti Malaya .. gaji 1500.00 sekarang sedang nak aply PHD nak pakai dalam 20k ... ada lobang tak leh bantu ??

PM me personal now

[email protected]
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
3,173
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
Kerja 2 tahun dengan Universiti Malaya .. gaji 1500.00 sekarang sedang nak aply PHD nak pakai dalam 20k ... ada lobang tak leh bantu ??

GAJI POTONG MELALUI BIRO ANGKASA KE???KLU YE..CL..ATAU...SMS...
SY..BOLH TLG!!!:-0136301157
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register