To Sell Llinksys Wireless-g 2.4GHz Broadband Router Murah!!! Gileee..

CG Sponsors




PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
linksys wireless-g 2.4GHz Broadband Router
Model WRT54G VER.7














Brng baru beberapa bulan... masih elok...!! dan mcm baru..

PRICE:RM90.00!! ONLY

.. :eek: :eek: MUrah gile dah nieh.... x caya??...
tgk nih harga dari PCZONE lowyat....




Cra pembelian... bank-in...
dan brg akn di post ke alamat rumah anda.. dgn serta merta..
dah waranty = 1 tahun!

!!Harga termasuk sekali dgn kos penghantaran!!..


More...berminat?? PM me for detail...


CEPAT2.... STOCK sampai hari khamis nih jer....!!
kalo x abis... akn di jual dkt member... di kampus..

saye jual sekarang..sebab nk clearkn terus stok....itu sebab jual dgn harga murah..

kt membe jual dgn harga RM140....!!
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Hantar ke kch boleh?
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
salam...cuma aku nak tanye sikit...aku ade wireless nih..sebijon sama...bila aku guna...x bleh surf intenet...tengok status connected..tapi x bley surf...camno yek...ade sapo2 bley tolon...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
salam...cuma aku nak tanye sikit...aku ade wireless nih..sebijon sama...bila aku guna...x bleh surf intenet...tengok status connected..tapi x bley surf...camno yek...ade sapo2 bley tolon...
Ni yang terjadi kat modem aku 4 hari lepas... connected...
tapi tak boleh loading page... selepas kena petir....:(:)(:)(:)((
 

matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,218
Reaction score
30
Points
110
ni modem + wireless ye:">
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Ni yang terjadi kat modem aku 4 hari lepas... connected...
tapi tak boleh loading page... selepas kena petir....:(:)(:)(:)((
laaa...camtuh ke....haduh...aku tak tau le pulok wireless tu...sbb aku beli sekend hand kat jengka 11..dapat free sbb aku beli banyak barang baik2...hehehe...sape duk sana mestih tau barang2 turun bile yek...
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
tun tanah...
ni model siap modem je ke atau router je?? nak kena ade modem lain ke??
kalo ni jenis modem + router aku angkat..
kalo router je aku cuma offer rm70..kalo jd PM aku. ;)
 

matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,218
Reaction score
30
Points
110
tun tanah...
ni model siap modem je ke atau router je?? nak kena ade modem lain ke??
kalo ni jenis modem + router aku angkat..
kalo router je aku cuma offer rm70..kalo jd PM aku. ;)
aku tanya soklan yg sama pun tuan tanah tak jawab:(scam
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
ni wireless router je ni, kene ade modem jugak klu nak connect ke internet
 
Sponsored Post
Top
Log in Register