BTC USD 37,804.1 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Llinksys Wireless-g 2.4GHz Broadband Router Murah!!! Gileee..

PinguSpy

Super Active Member
Messages
8,141
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
linksys wireless-g 2.4GHz Broadband Router
Model WRT54G VER.7


417K2FXT6ZL.jpg


1copypj6.gif


2copyfm8.gif


kkkkcopykk1.gif


likkkcopyie5.gif




Brng baru beberapa bulan... masih elok...!! dan mcm baru..

PRICE:RM90.00!! ONLY

.. :eek: :eek: MUrah gile dah nieh.... x caya??...
tgk nih harga dari PCZONE lowyat....

lllcopyou3.gif



Cra pembelian... bank-in...
dan brg akn di post ke alamat rumah anda.. dgn serta merta..
dah waranty = 1 tahun!

!!Harga termasuk sekali dgn kos penghantaran!!..


More...berminat?? PM me for detail...


CEPAT2.... STOCK sampai hari khamis nih jer....!!
kalo x abis... akn di jual dkt member... di kampus..

saye jual sekarang..sebab nk clearkn terus stok....itu sebab jual dgn harga murah..

kt membe jual dgn harga RM140....!!
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Hantar ke kch boleh?
 

SgtGaNaSz

Active Member
Messages
2,443
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
salam...cuma aku nak tanye sikit...aku ade wireless nih..sebijon sama...bila aku guna...x bleh surf intenet...tengok status connected..tapi x bley surf...camno yek...ade sapo2 bley tolon...
 

GT

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
salam...cuma aku nak tanye sikit...aku ade wireless nih..sebijon sama...bila aku guna...x bleh surf intenet...tengok status connected..tapi x bley surf...camno yek...ade sapo2 bley tolon...

Ni yang terjadi kat modem aku 4 hari lepas... connected...
tapi tak boleh loading page... selepas kena petir....:(:)(:)(:)((
 

matagas

Super Active Member
gem
Messages
8,228
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,228
Reaction score
31
Points
110
Awards
2
ni modem + wireless ye:">
 

SgtGaNaSz

Active Member
Messages
2,443
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Ni yang terjadi kat modem aku 4 hari lepas... connected...
tapi tak boleh loading page... selepas kena petir....:(:)(:)(:)((

laaa...camtuh ke....haduh...aku tak tau le pulok wireless tu...sbb aku beli sekend hand kat jengka 11..dapat free sbb aku beli banyak barang baik2...hehehe...sape duk sana mestih tau barang2 turun bile yek...
 

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
tun tanah...
ni model siap modem je ke atau router je?? nak kena ade modem lain ke??
kalo ni jenis modem + router aku angkat..
kalo router je aku cuma offer rm70..kalo jd PM aku. ;)
 

matagas

Super Active Member
gem
Messages
8,228
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,228
Reaction score
31
Points
110
Awards
2
tun tanah...
ni model siap modem je ke atau router je?? nak kena ade modem lain ke??
kalo ni jenis modem + router aku angkat..
kalo router je aku cuma offer rm70..kalo jd PM aku. ;)

aku tanya soklan yg sama pun tuan tanah tak jawab:(scam
 

anbusan

Super Active Member
Messages
8,467
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,467
Reaction score
333
Points
91
ni wireless router je ni, kene ade modem jugak klu nak connect ke internet
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register