Liverpool Liverpool Kopites

Recommended Brokers


imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35






Genk Vs Liverpool Highlights & Goals


Keputusan Penuh & Kedudukan Kumpulan E Perlawanan 3 Ke 6 UEFA Liga Juara² 19/20



Penjaring Gol Terbanyak Terkini


 
Last edited:
Sponsored Post

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35


𝗠𝘂𝘁𝘂 𝗽𝗲𝗿𝗺𝗮𝗶𝗻𝗮𝗻 𝗢𝘅𝗹𝗮𝗱𝗲-𝗖𝗵𝗮𝗺𝗯𝗲𝗿𝗹𝗮𝗶𝗻 𝗯𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗱𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁 𝗹𝗮𝗴𝗶

Jurgen Klopp percaya masih terdapat ruang untuk Alex Oxlade-Chamberlain memperbaiki mutu permainan selepas meledak dua gol ketika Liverpool meraih kemenangan 4-1 ke atas Genk dalam saingan Liga Juara-Juara².

"Ia merupakan saat yang cemerlang buat Oxlade-Chamberlain. Jaringan gol yang sgt berkualiti tetapi saya berasakan mutu persembahannya perlu dipertingkatkan lagi. Gol yang di jaringkan sgt cantik dan penting untuk kami."
 

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35


Liverpool berjaya meraih 3 mata penting bagi meneruskan saingan peringkat kumpulan E selepas skuad Klopp mudah menundukkan Genk 4-1. Selain itu, pemain paling menyerlah dalam perlawanan adalah Alex oxlade chamberlain selepas berjaya menyumbang 2 gol dan membantu trio Liverpool untuk menyerang. Ketika di tanya mengenai berjaya bangkit dari pulih kecederaan selepas hampir satu musim direhatkan:

"Saya sangat gembira dapat diturunkan kesebelasan utama, membantu jaring 2 gol dan memberi kemenangan bergaya. Selain itu, hasil usaha keras saya akhirnya berhasil dan saya bersedia untuk merebut tempat seperti dahulu. Walaubagaimanapun, ini bukan perkara yang sangat mudah kerana perlu bersaing dengan rakan yang lain. Ini tidak bermakna saya berhenti setakat ini sahaja, saya perlu berusaha 2x ganda untuk menjadi lebih baik"
 

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35






Liverpool Vs Tottenham Highlights & Goals


Kedudukan Minggu 10 Ke 38 Liga Perdana Inggeris 2019/2020



Keputusan Penuh Perlawanan



Penjaring Gol Terbanyak Terkini



Jadual Perlawanan Minggu 11 Ke 38 (Waktu M'sia)


 
Last edited:

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,188
Reaction score
55
Points
70
bulan nov ade jumpa man city

bg aku jumpa man city mcm penentuan jgk la

harap dpt 3 point
 

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35


Liverpool tanpa Matip Selama 6 Minggu

Liverpool FC hari ini mengesahkan pertahanan tinggi lampai, Joel Matip akan diketepikan selama 6 minggu ekoran kecederaan yang dialami beliau. Ketiadaan Matip selama jangka waktu itu menyaksikan The Reds bakal mengharungi beberapa perlawanan besar tanpa beliau.
 

imzza

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2014
Messages
3,768
Reaction score
31
Points
35


Karius bakal pulang ke Liverpool

Besiktas dikatakan akan menamatkan kontrak Loris Karius yang menyertai kelab Turki di Liga Super Turki (Süper Lig) itu selama 2 musim. Nasib Karius nampaknya kelihatan kelam walaupun diberikan peluang oleh Besiktas setelah melalui episod hitam pada final Uefa Liga² Juara 18/19 bertemu Real Madrid. Besiktas juga dikatakan sudah hilang sabar dengan prestasi yang dipamerkan oleh beliau bersama mereka. Jika Karius dihantar pulang, maka beliau sekali lagi bakal menghadapi saat sukar untuk mendapat tempat di dalam pasukan. Liverpool kini jelas selesa bersama Alisson dan Adrian.
 

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,188
Reaction score
55
Points
70


Liverpool tanpa Matip Selama 6 Minggu

Liverpool FC hari ini mengesahkan pertahanan tinggi lampai, Joel Matip akan diketepikan selama 6 minggu ekoran kecederaan yang dialami beliau. Ketiadaan Matip selama jangka waktu itu menyaksikan The Reds bakal mengharungi beberapa perlawanan besar tanpa beliau.

lama jgk injured ni

tgk lovren hari tu mcm perlu lebih game time lagi

sama jgk dgn gomez

bagi aku elok bg van djik dgn gomez pair kat central def
 
Sponsored Post
Top
Log in Register