Live Trade Futures Crude Palm Oil bersama Tuan KZ FBR didalam FCPO selama 15 tahun

Recommended Brokers


wiraZ

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2006
Messages
299
Reaction score
10
Points
15
Assalamualaikum WB kepada pedagang2 pasaran minyak sawit mentah hadapan (FCPO) warga CG. Kepada yang ingin berdagang secara intraday bersama FBR yg sudah 15thn berkecimpung didalam bidang FCPO ini, InsyaAllah boleh join group Tuan KZ. Analisa intraday chart akan diberikan oleh Tuan KZ setiap 30min didalam private group FB beliau dan juga LIVE SIGNAL di dalam skype group. InsyaAllah kalau2 betul ikut arahan live signal yg diberikan beliau boleh dapat 10-15pts sehari (jika rezki Allah izinkan). Sesiapa berminat trading FCPO dibawah beliau, boleh call direct tuan kaz 012-3998040
kalau sebelum ni hari2 makan megi, InsyaAllah boleh makan nasi arab plak lepas ni..hehehe :)):))

Ni antara contoh analisa didalam private FB group

online photo storage

Ni antara contoh2 LIVE SIGNAL diberikan didalam group skype..

online photo storage


free image hosting


upload photos

SELAMAT BERDAGANG!!
:)cgrock:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

wiraZ

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2006
Messages
299
Reaction score
10
Points
15
geng2 trader cg yg berminat trading bersama group FBR Tuan KZ boleh bukak acc trading bwh beliau. Initial margin 3-4k dah bleh trading. nak selesa 5k keatas. klau dah bukak acc bwh beliau nnt akan dimasukan dlm private group FB untuk intraday analisis dan group skype utk live entry signal. suport beliau terbaik!!

Futures Crude Palm Oil (FCPO) antara futures market diiktiraf syariah compliance oleh panel syariah Suruhanjaya Sekuriti SC. jgn risau status kehalalan dia. ni la punca sy berpindah dr forex ke fcpo..

sape yg berminat buka acc trading bwh fbr tuan kaz bleh call saya 012-6275464 or call direct trus dia 012-3998040 . charge commision adalah reasonable. klau gain 1point pun still bleh untung aftet tolak commission.
 
Last edited:

rodziosman

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
157
Reaction score
10
Points
15
maaf..saya tak faham..kenapa margin 3-4k pun dah cukup...bukan sekarang nak 7k aja..atau lain syrikat lain dia punya margin..osk nak 7k..harap dapat penjelasan..saya pun masih baru dalam trde CPo ni
 

wiraZ

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2006
Messages
299
Reaction score
10
Points
15
owh.. 7k tu utk overnite per contract .klau nak hold position overnite and rolling to the next business day mmg margin kene besar. xsilap skrg ni bursa malaysia dah naikkan margin utk overnite rm7.5k per contract. stakat nak trade intraday je 3-4k dah ckup utk trade per contract. tapi apa2 pun itu semua atas budi bicara FBR dan syarikat broker tu sendiri utk risk management diorang. lain broker lain risk management dia. apa yg perlu kita buat kita trade base on risk management on capital yg kita ada.
 

wiraZ

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2006
Messages
299
Reaction score
10
Points
15
sape2 yg dah ada acc FCPO bercadang nak rasa experience trade bawah FBR Tuan KZ boleh jugak nak migrate account ke bwh beliau .. mungkin dpt experience yg baru dan support yg terbaik:)paid.. interested bleh pm or call me..;)


contoh full intraday analisis dlm group FB beliau

photo sharing
 
Last edited:

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,134
Reaction score
69
Points
70
broker mana nie?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register