Liquid Markets - www.lqdmarkets.com (Formerly Known as TadawulFX)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12919
USD / JPY
107.571
GBP / USD
1.24763
USD / CHF
0.94271
USD / CAD
1.35747
EUR / JPY
121.469
AUD / USD
0.69435

CG Sponsors




red trade

Freshie
Joined
Jul 30, 2007
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Dear All....

please take note that TadawulFX is now known as LIQUID MARKETS. It has been rebranded.

Mana2 traders yang musykil... sila hubungi saya...



Islamic Broker-Tadawul FX
Dear Friends and Traders,

If you are looking for a certified, highly regulated Islamic Syariah Compliant FX broker then look no further.

Check out the Syariah Compliant Accounts that they provide. . Akaun-akaun yang di tawarkan cukup menarik dan sesuai untuk orang-orang Islam, sehinggakan ada option untuk kongsi untung/rugi dalam Musharaka akaun.

Saya lama buat online search untuk mendapatkan broker yang betul-betul dapat menyakinkan saya dalam menawarkan real Islamic Syariah platform, memang ada a few, but yang ini berjaya menyakinkan saya. Dua sebab utama:

1. Islamic Syariah accounts
2. VERY well regulatory requirements
3. Competitive spreads

Saya rasa tak perlu promote keterlaluan TadawulFX ni sebab saya rasa lebih baik kalau saudari-saudari buat research sendiri seperti saya lakukan, once you daftar on their site for demo their representative akan call (in my case, the CEO & Partner yang call!), you boleh tanya dia macam2 soalan. So saya syorkan anda semua pergi buat research supaya tak was-was.

Kalau nak call saya utk tanya, apa2 yang saya bleh jawabkan insya-Allah saya bantu.

Sekian.

Trade tanpa was-was......

Untuk selanjutnya dan mengetahui dengan lebih mendalam sila ke:

ISLAMIC FOREX TRADING : TADAWULFX THE SWISS PREMIUM BROKER IN THE MIDDLE EAST


OUR MISSION STATEMENT: HONESTY * CLARITY * DURABILITY

HONESTY: TADAWUL FX's pricing is neutral at all times, giving you the fair market price as you enter and exit your positions. We strongly believe that good education is a cornerstone of success in today's financial markets. Your trading performance will be analysed, giving you valuable insight on how to best tackle the various market situations and achieve you investment goals.

CLARITY: TADAWUL FX delivers clear pricing and execution standards on an easy to handle, state of the art trading platform. Assistance through our professional Swiss national brokers will go beyond account opening and back office handling to give you the trading advice suited to your own personal trading style.

DURABILITY: TADAWUL FX dedicates it self to assist its clients 7/7, 24/24. Our main concern is for our clients to grow their investments steadily over time. Helping you to diversify your foreign exchange investments will reduce lump risks and improve the risk/reward ratio over time. Helping you to achieve your goals in the medium term can only be beneficial to us at Tadawul FX.

TADAWUL FX SA. was founded in December 2006. Registered as a Financial Institution in Switzerland, Tadawul FX is obliged to follow the very strict rulings of the Swiss Federal Department of Finance, adhering precise due diligence procedure and best trading practises.

Money laundry issues are taken extremely serious by Swiss regulation authorities. TADAWUL FX SA. fully complies to these tight control measures through its affiliation to ARIF (Association Romande des Intermédiaires Financiers), a fully recognized self-regulatory organisation active in the prevention of and fight against money laundering. (Arif Swiss)

TADWUL FX SA. is audited by VERIFID, a highly recommended organization based in Geneva Switzerland and operating since 1984.(Verifid Swiss)
 
Last edited:
Sponsored Post

akyanaza

Active Member
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
semekom bro....hmmm tgk ke gaya tadwul fx ni ok gak ...islamic forex....ko ader kata kalu tak paham ke ape ke contact ko....hmmm ym ko ade tak :)
 

red trade

Freshie
Joined
Jul 30, 2007
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Bro Ak...

blh ym kat rick_philly2011

yang mana aku blh tlg jawab akan insya-Allah aku bantu... but yang terbaik, call contact sendiri Tadawul FX utk semua penjelasan technicalities....

Very friendly customer support... kalay bukak demo account, akan ada org call samapai dah start trading.
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
47
Points
125
wow macam best ajer.. bleh pakai meta4 ke?
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,440
Reaction score
157
Points
138
awat la gambo pempuan tak pakai tudung tu.. kata syariah :D
 

red trade

Freshie
Joined
Jul 30, 2007
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Gambar iklan tu aku tak tau la dia punya jawapan.. samada marketing strategi atau pun memang pak arab gatal...

hehehheeee... biasa la exploiting of women utk promo
 

red trade

Freshie
Joined
Jul 30, 2007
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Tadawul uses Meta4

kengkawan...

yes... tadawul uses meta4

semua indi korang yg sedia ada tidak akan dipersiakan masih blh guna.

on top of that... tadawul akan hantar trading news and indication/prediction dia daily to the platform or email anda. Boleh tahan jugak la study dia, dapat membantu jugak charting kita...

TQ
 

handymanny

Banned
Joined
Jun 15, 2007
Messages
1,791
Reaction score
3
Points
25
kengkawan...

yes... tadawul uses meta4

semua indi korang yg sedia ada tidak akan dipersiakan masih blh guna.

on top of that... tadawul akan hantar trading news and indication/prediction dia daily to the platform or email anda. Boleh tahan jugak la study dia, dapat membantu jugak charting kita...

TQ
cuba u bagi analisa dia kat sini hehehe...mana tahu ada ramai yg minat..

ada 0.01 tak? 1pip 1 sen atau 1pip 10sen
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
aku baru nak join *******...
mai plak TADAWULFX...
teruja betul.. :">
 

red trade

Freshie
Joined
Jul 30, 2007
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Update

Bro..

update tu nanti aku postkan...

but minta maaf... 0.01 memang tak ada.... starting 0.1
 
Sponsored Post
Top
Log in Register