BTC USD 37,735.1 Gold USD 2,036.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

links - how to (help)

Rizza

Active+ Member
Messages
2,560
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
hi

actually taktau mcm mane nak tye,
i just bagtau my situation la.blh tak?:D

kalau dah post satu topic,tp byk2 title.so sometime nk cari certain title tu,nk scroll smpai bwh tu take time la kan
so nak tye mcm mace nak letak satu links kat atas tu,then bile click terus die pegi kat title yg kite nak tu.ni semue dalam satu page
mintak tolong

kalau thread ni salah sect mintak tolong move kan
thanks
 
Sponsored Post

hi

actually taktau mcm mane nak tye,
i just bagtau my situation la.blh tak?:D

kalau dah post satu topic,tp byk2 title.so sometime nk cari certain title tu,nk scroll smpai bwh tu take time la kan
so nak tye mcm mace nak letak satu links kat atas tu,then bile click terus die pegi kat title yg kite nak tu.ni semue dalam satu page
mintak tolong

kalau thread ni salah sect mintak tolong move kan
thanks

try nih http://www.w3schools.com/HTML/html_links.asp

baca kat The Anchor Tag and the Name Attribute

good luck :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register