links - how to (help)

CG Sponsors




Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
hi

actually taktau mcm mane nak tye,
i just bagtau my situation la.blh tak?:D

kalau dah post satu topic,tp byk2 title.so sometime nk cari certain title tu,nk scroll smpai bwh tu take time la kan
so nak tye mcm mace nak letak satu links kat atas tu,then bile click terus die pegi kat title yg kite nak tu.ni semue dalam satu page
mintak tolong

kalau thread ni salah sect mintak tolong move kan
thanks
 
Sponsored Post

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
lah takde bantuan?
salah thread ape
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
hehe :D x paham soklan la...heee
peace~!
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
hi

actually taktau mcm mane nak tye,
i just bagtau my situation la.blh tak?:D

kalau dah post satu topic,tp byk2 title.so sometime nk cari certain title tu,nk scroll smpai bwh tu take time la kan
so nak tye mcm mace nak letak satu links kat atas tu,then bile click terus die pegi kat title yg kite nak tu.ni semue dalam satu page
mintak tolong

kalau thread ni salah sect mintak tolong move kan
thanks
try nih http://www.w3schools.com/HTML/html_links.asp

baca kat The Anchor Tag and the Name Attribute

good luck :D
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
<a href="#tips">Jump to the Useful Tips Section</a>

<a name="tips">Useful Tips Section</a>
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
caya la jan ..
dah kaye skarang ko ..
hahah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register