Line aktif walau tak topup

Recommended Brokers


ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Season Pass hari ni
.
333 minit masa berbual + 500MB @ RM30
.
9 sen seminit ke semua talian dengan ONEXOX!
.
Guna sampai habis
.
Simpan atau boleh transfer dekat emak, ayah, anak²
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 
Sponsored Post

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25


Happy Hour Podium Special
.
Boleh beli walau kuota banyak lagi
.
10GB + 4GB + 50 minit + 50 sms @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh SIMPAN & CARRY FORWARD
.
Nak SHARE dengan geng² yang guna ONEXOX pun boleh
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25


Ada lagi
.
Happy Hour Podium Special
.
Boleh beli walau kuota banyak lagi
.
10GB + 4GB + 50 minit + 50 sms @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh SIMPAN & CARRY FORWARD
.
Nak SHARE dengan geng² yang guna ONEXOX pun boleh
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25


Season Pass hari ni!
.
Boleh dapat 14GB
.
Free TeaLive & 2GB kalau beli melalui app XOX BLACK!
.
10GB + 2GB + 100 Min + 100 SMS @ RM50
.
SMS: YES ke 23388 / guna app XOX BLACK
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Data tinggal sikit je dapat 20GB tanpa bayaran tambahan, tu yang best guna BLACK B89DB ni .
Boleh guna sampai 100GB
.
Tak habis pakai boleh carry forward
.
Internet berkelajuan tinggi
.
Sepanjang masa
.
Semua applikasi
.
Boleh kekalkan no lama
.
RM95 sebulan (termasuk SST)
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Jarang buat call pun boleh beli
.
Sebab boleh simpan atau boleh transfer dekat emak, ayah, anak²
.
Season Pass hari ni
.
333 minit masa berbual + 500MB @ RM30
.
Kurang daripada 9 sen seminit ke semua talian dengan ONEXOX!
.
Kenapa masih guna yang mahal?
.
Guna sampai habis
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Kalau guna 1GB sebulan, boleh tahan setahun
.
Happy hour hari ni!
.
10GB + 3GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Kalau sebulan guna 30 minit, boleh tahan 18 bulan
.
Happy hour hour hari ni!
.
555 Minit + 1GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,476
Reaction score
19
Points
25

Kalau guna 2GB sebulan, boleh tahan 7 bulan
.
Happy hour hari ni!
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 
Sponsored Post
Top
Log in Register