Line aktif walau tak topup

Recommended Brokers


Sponsored Post

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,472
Reaction score
19
Points
25


Dah guna ONEXOX?
.
Ajak orang lain pakai
.
Dapat 6% bila diorang topup
.
Dah boleh dapat call & internet free
.
Jom try
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,472
Reaction score
19
Points
25


Jom jadi pengedar simkad ONEXOX kalau nak income pasif setiap bulan macam ni

Yang duduk sekitar Cyberjaya, Salak Tinggi, Sepang, Nilai boleh roger untuk penerangan percuma

Modal nak mula serendah RM90

Dapat 10%-15% bila user topup

WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,472
Reaction score
19
Points
25


Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 20 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
Boleh share dengan pengguna ONEXOX lain.
.
--------------------
Season Pass
.
Tawaran hari ni!
.
10GB @ RM50
--------------------
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,472
Reaction score
19
Points
25


Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 5 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB @ RM30
.
FREE TeaLive!
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,472
Reaction score
19
Points
25


Terpaksa topup sebab nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
 

kipassiling

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
846
Reaction score
70
Points
20
nak tanya. kalau dah topup rm10. sim tetap aktif walaupun tak topup 2 tahun? sebab cadang nak guna wifi sahaja utk sim ini..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register