BTC USD 62,082.5 Gold USD 4,259.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lihat sejadah berdiri 8 jam

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,650
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,650
Reaction score
1,896
Points
591
ne_01.1.jpg

SHARIFAH NOR dan Mohd. Faizal menunjukkan sejadah yang didakwa berdiri di rumahnya di Kampung Tok Sangkut, Repek, Pasir Mas semalam​

PASIR MAS - Percaya atau tidak, sehelai sejadah bergerak dan berdiri secara tiba-tiba hingga menggemparkan seisi rumah warga emas, Sharifah Nor Syed Agil, 61, di Kampung Tok Sangkut, Repek di sini pagi kelmarin.

Mereka mendakwa, bentuk sejadah itu ketika berdiri kelihatan seolah-olah seperti seorang lelaki atau wanita yang sedang menunaikan sembahyang dan berada dalam keadaan duduk di antara dua sujud.

Kejadian misteri itu berlaku kira-kira hampir lapan jam sehingga mengundang ramai penduduk kampung ke rumah tersebut untuk menyaksikan keajaiban sejadah itu yang dikatakan berdiri tanpa bantuan sesiapa.

ne_01.2.jpg

GAMBAR sejadah berdiri yang sempat dirakamkan oleh Mohd. Faizal di rumahnya di Repek, Pasir Mas semalam.

Namun, kejadian pelik itu berakhir apabila sejadah itu kembali menyembah lantai setelah seorang tetamu yang hadir menyentuhnya meskipun telah dilarang.

Menurut Sharifah Nor, kejadian pelik itu disedari oleh anaknya, Mohd. Faizal Mohd. Zin, 27, yang kebetulan baru saja terjaga daripada tidur di ruang tamu rumah pukul 8.30 pagi ketika dia sedang sibuk membuka kedai runcitnya.

Menyedari sejadah milik ibunya sedang berdiri, perasaan takut mula menyelubungi Mohd. Faizal dan terus memanggil ibunya yang berada di kedai untuk memaklumkan keadaan tersebut.
 
kalau betul berita ini...Subhanallah
 
Adakah semalam malam lailatulqadar?
 
Allah Maha Besar......
 
camna dia tengok sejadah tu berdiri selama 8jam....:-?:-?
 
subhanAllah..
bulan baik..
hari baik..
Allah Maha Mengetahui..
 
hanya mereka yang rebut 10 malam terakhir serta terpilih merasa nikmatnya bertemu lailatul qadr...
 
Adakah semalam malam lailatulqadar?

smlm aku dgr ceramah.
ustaz tu btau.mlm 23 ari tu.thn lepas pun 23.
dia btau la camne suasananya...subhanallah.
hanya org yg terpilih je nampak
 
Back
Top
Log in Register