Liga Super 2010

CG Sponsors




vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Bismillahirrahmanirrahim....
Kalendar 2009 telah melabuhkan tirainya...kini kita melangkah ke tahun 2010 dengan cabaran dan semangat baru bagi Liga Super 2010....Dengan peningkatan skuad kebangsaan, diharap mampu meningkatkan persembahan player2 tempatan seterusnya menghidupkan kembali suasana meriah disetiap Venue Liga Super....

Pasukan-pasukan Liga Super 2010 :-

1. Selangor
2. Negeri Sembilan
3. Kedah
4. Perlis
5. Kelantan
6. Trengganu
7. Kl Plus
8. Johor
9. Johor FC
10. T-Team , Trengganu
11. Kuala Lumpur
12. Perak
13. Pulau Pinang
14. Pahang
--> Dengan Ikhsan FAM :D
 
Last edited:
Sponsored Post

fruzaida

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
Bismillahirrahmanirrahim....
Kalendar 2009 telah melabuhkan tirainya...kini kita melangkah ke tahun 2010 dengan cabaran dan semangat baru bagi Liga Super 2010....Dengan peningkatan skuad kebangsaan, diharap mampu meningkatkan persembahan player2 tempatan seterusnya menghidupkan kembali suasana meriah disetiap Venue Liga Super....

Pasukan-pasukan Liga Super 2010 :-

1. Selangor
2. Negeri Sembilan
3. Kedah
4. Perlis
5. Kelantan
6. Trengganu
7. Kl Plus
8. Johor
9. Johor FC
10. T-Team , Trengganu
11. Kuala Lumpur
12. Perak
13. Pulau Pinang
14. Pahang
--> Dengan Ikhsan FAM :D


Sepak mula pada Sabtu ini 9hb Jan 2010 dengan siaran langsung Perlawanan antara Negeri Sembilan Vs Selangor bagi merebut Piala Sumbangsih

Lain-lain perlawanan sulung seperti berikut :-

Kuala Lumpur vs Terengganu PBDKT T-Team ,Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras

Kuala Lumpur, PLUS FC vs Pulau Pinang ,Stadium MBPJ, Kelana Jaya

Pahang vs Perak ,Stadium Darul Makmur, Kuantan

Terengganu vs Kelantan ,Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah

Johor vs Kedah, Stadium Tan Sri Dato' Haji Hassan Yunos, JB

Perlis vs Johor FC ,Stadium Utama Negeri, Kangar
liga perdana tak ada ke?
 

fruzaida

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
maklum lah liga perdana tak semeriah liga super
 

nasiempet

Active Member
Joined
Sep 7, 2006
Messages
2,224
Reaction score
0
Points
20
hidup johor.. aku yakin johor akan naikkk
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
hidup johor.. aku yakin johor akan naikkk

Johor ada 2 team tu....
Sekurang-kurangnya boleh menang piala kot musim ni.... sama mcm Kuala Lumpur dan trengganu....ada 2 team
:)
 

bisnes-minded

Active Member
Platinum Member
Joined
May 2, 2008
Messages
1,157
Reaction score
2
Points
25
Ayuh kita sokong LIGA SUPER MALAYSIA
 

mijie

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2007
Messages
518
Reaction score
17
Points
15
saya sokong pasukan no 5 dalam list kat atas...
 

amey9916

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2008
Messages
865
Reaction score
4
Points
15
x sabar nak tgk game n9 vs selangor sabtu ni..
Dengar cite dua2 team x dapat turun kan tonggak utama..
so dijangka game seimbang and sedikit hambar kot..
Hobin Jang Hobin..
Hobin sampai lebam..
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
pelik sungguh.. selamat manjang pahang nie... kuat sungguh mereka2 alasan nak selamatkan pahang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register