Lifestyles - lifestyles.net (DSA United States Member)

Recommended Brokers


deansb

Fun Poster
Verified
Joined
Dec 28, 2005
Messages
204
Reaction score
0
Points
10
Code:
Lifestyles a member of DSA United States - [URL="http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=7F300001216"][B]Refer here for company membership[/B][/URL]
Assalamualaikum W.B.T

Aku sememangnya tak reti dan memang tak pernah pun nak iklan2 atau promote MLM ni..Bukan kata tak tahu pasal MLM, tapi sebab aku memang telah dilahirkan utk jadi engineer dan buta plak bidang2 ajak-mengajak orang ni..:D . Tapi setelah aku nampak keberkesanan produk ini dekat kebanyakan ahli2 keluarga aku,terutama kt nenek aku yg sedang menghidapi penyakit angin ahmar (sejujurnya aku cakap, mmg kesannya agak ketara), aku rasa terpanggil untuk berkongsi bersama2 kengkawan kt sini sekiranya ada yang berminat. Aku sendiri pun amik produk ni 2 kali sehari, setakat ni takdela menunjukkan kesan yg ketara selain drpd selera makan jer semakin bertambah skit. Mungkin bagi yg muda, kesannya mungkin tidak terlalu cepat, tapi bagi yg dah semakin berumur, kesannya mmg agak ketara dan cepat. Abis kawan2 ayah aku setelah mencuba produk ini buat pertama kali, buat keputusan utk mengambilnya secara berterusan. :) . Tujuan utama aku adalah utk berkongsi kebaikan dan kemujaraban produk ini. Itu yang penting. Dan sekiranya ada yang berminat utk jadikannya pendapatan sampingan, terpulanglah. Alhamdulillah. Sape taknak kan..
Produk ni aku rasa dah lama kot, tapi disebabkan kemujarabannya baru sekarang diketahui oleh aku, ni yg aku gembar-gemburkan ni..hehe.

intrawb2.jpg

intra®

Just an ounce a day makes a world of difference.
intra® is a precise formulation of 23 time-tested and trusted botanical ingredients. As a natural
food supplement, intra® helps balance and strengthen the body’s systems with the essential
nutrients lacking in most modern diets.

• Daily use of intra® helps nourish body cells and provide essential plant-based antioxidants
• Standardized herbal extracts and strict manufacturing processes ensure consistent quality
and potency
• Distributed in more than 20 countries around the world
• Backed by a full, 30-day money-back guarantee
intra® liquid
950 ml bottle
• A pleasant-tasting, fruit juice-based drink suitable for adults and children
• Recommended daily adult dose: 28-56 ml (1-2 fl. oz.)
intra® capsules
64 capsules
• Just 2 capsules a day provide all the benefits of a daily adult dose of intra® liquid
• intra® capsules contain no added sugar, making them a smart choice for diabetics and
other sugar-sensitive individuals

The intra® Story
For at least 3,000 years, civilizations in every corner of the world have documented the
powerful effects that herbs, plants, roots, tree bark, leaves, and flowers (the botanicals)
can have on human well-being. intra® combines this ancient knowledge with advanced
science to create a nutritional supplement geared to today’s lifestyles.

What's inside intra®?
intra® is produced in Canada in accordance with GMP and HACCP standards for purity, safety
and sanitation. To ensure consistent quality and potency, the botanical ingredients in intra® are
sourced from Frutarom Meer, a world leader in the science of standardization in botanical
extraction.

intra® Ingredients
Alfalfa | Aloe | Astralagus Root | Bee Pollen | Capsicum Fruit | Cascara Bark | Celery Seed |
Chicory | Chinese Pearl Barley | Dandelion | Fenugreek | German Chamomile | Ginger Root |
Juniper Berry | Licorice Root | Passion Flower | Pipsissewa | Reishi Mushroom | Rose Hips |
Sarsaparilla | Schisandra Berry | Siberian Ginseng | Thyme

Tu rupa produk tambahan tu..mayb ada yg dh penah tgk. Kepada sape2 yang berminat nak cuba tu, atau kepada mana2 OTAI MLM ker, blehla [email protected] aku ker..atau tepon aku pun takpe. Kalau nak tahu lebih lanjut laa. Aku cuba bantu setakat mana yang aku tahu dan aku mampu bantu. Utk maklumat tambahan jgk, syarikat ini juga ada mengeluarkan produk2 kesihatan dan penjagaan diri yang lain.

YM : [email protected]
HP : 017-9701351

WASSALAM.. :) ;)

http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=7F300001216
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

hinode

Freshie
Joined
Jul 14, 2006
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
salam..nak tau website sah dia la..kebyakannya website ahli dia jek...pastu nak tau stokis terdekat dia...setakat ni baru jumpa sorg jek..itupun kat bangi..letih plak rasanya nak tggu dia dtg hantar jek..
 

aiia

Junior Member
Joined
Apr 9, 2006
Messages
82
Reaction score
1
Points
11
lifestyles.net

gi kat sini tengok maklumat lanjut.... lifestyles.net
kalau kat ipoh nak produk boleh dtg ke Medan Gopeng.

hp 012 538 6960
 

wajaku

Fun Poster
Joined
Nov 26, 2007
Messages
601
Reaction score
0
Points
10
Korang pernah try tak jus kesihatan 23 herba ni? Marilah kita sama2 share pengalaman di sini.

Saya sekeluarga telah amalkan produk ni selama beberapa bulan. Alhamdulillah..kemujarabannya memang menakjubkan terutamanya apabila melihat ayah saya yang menghidap kencing manis tidak lagi bergantung kepada ubat2 hospital & diet pemakanan. Ayah juga nampak lebih bertenaga.

Makcik yang melihat perubahan pada ayah, turut cuba produk ini. Makcik menghidap Arthritis sampai bengkak2 sendi di kakinya hingga sukar berjalan.Alhamdulillah..setelah 2 bulan lebih cuba produk ini, sendinya dah tak bengkak & sakit lagi.

Saya sendiri turut cuba produk ini walaupun takde pe2 penyakit melainkan resdung yg ringan. Tapi ada jugak kesannya. Saya perasan yg rambut saya tak lagi mudah gugur. Saya juga dah tak bersin2 lagi apabila isteri menumis di dapur :)

So, kepada sesapa yg pernah atau masih amalkan jus kesihatan 23 herba ini, marilah kita sama2 share pengalaman masing2 dan berkongsi kebaikannya di sini.
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
Intra ubat segala penyakit!!!

assalamualaikum..

firstly aku nak minta maaf kat mod sbb actly ini thread kedua untuk produk ni.. aku dah search dan aku mmg dah jumpa ada org dah bukak thread ni Lifestyles.net satu company MLM international, tapi thread tu lebih focus kepada produk, tak cerita dgn detail psl peluang bisnes yg company ni offer...

so...meh aku crita secara ringkas tentang company,n detail sikit tentang d great bisnes opportunity yg company ni offer...

Company.
ok..company ni diberi nama Lifestyles dan dilahirkan di Kanada pada tahun 1989, membesar di Kanada dan sekarang dah pun merebak ke hampir 30 buah negara. Company ni masuk market Malaysia tak silap aku tahun 2001, tapi(bak kata upline aku) company ni terkurung kat Johor dan tak merebak sgt sampai la awal 2007(tak silap aku) baru dia nak merebak dan meluaskan sayap di seluruh negara...so kiranya network company ni baru nak bergerak btul2 tahun ni la(market besar lagi tu)...:D

Produk
produk utama yg paling berkhasiat dan terkenal ialah Intra, jus penawar 23herba..ubat ni sebnarnya mencampurkan 23 jenis herba yg terkenal seluruh dunia,di proseskan dlm satu botol..ubat ni MEMANG BERKESAN,MUJARAB,SEDAP(rasa grape)tiada kesan sampingan..ubat ni berkesan utk DARAH TINGGI dan darah rendah,gout,migran,MATI PUCUK,batu karang,ASMA,KANSER, KENCING MANIS,sakit kulit yg mcm2,dan macam2 lagi,memang UBAT SEGALA PENYAKIT..selain tu ia jgk bleh dijadikan minuman kesihatan dan tenaga bg yg tak berpenyakit..sesiapa yg pernah mencuba produk ni kat sini bleh la cerita sket pengalaman korang..bleh kongsi bersama untuk keyakinan mereka yg belum mencuba.. :) ubat ni juga(menurut upline aku) telah dikaji selama bertahun2(tak igt berapa tahun) sebelum dipasarkan demi menjamin hasil yg baik..stakat ni aku tak pernah terima komen negatif dr customer yg dah guna ubat Intra ni, berterima kasih byk la.....:D

klik di sini utk melihat senarai herba dlm Intra
http://ww2.lifestyles.net/intra-story/my-en/page8.php
p/s: nak tau lg tntang mereka yg dah mencuba sila bukak thread Lifestyles.net

COMPENSATION PLAN
untuk menjadi pengedar Intra, modal sebyk RM 3523(pangkat PP,premier pack) dapat 30 botol Intra dan starter pack, dan dpt 20% - 25% discount..(retail price Intra RM138 x 30botol)..jual semua ubat tu pun da bleh dpt untung :D

Jika anda berjaya menarik seorg PP pertama, bonus RM 567 dan PP kedua, bonus RM 794. so total bonus untuk dua org tu dah +-rm1400,blum kira lagi hasil jualan INTRA, untung semua dah bleh cecah RM2000 :D

Seterusnya bila anda berjaya mempunyai 2 PP bwh anda, secara automatik anda naik pangkat DD, dimana setiap kemasukan baru PP di bwh anda akan mendapat bonus +- RM1070!! (byk tu bro), dan akan anda mendapat discount 40% untuk produk Intra :D, dan jika ada yg teringin trus nak beli pakej DD di bawah anda(modal RM9153, dpt 90kotak Intra dan discount 40%), anda akan mendapat bonus +-RM2412!!! :((

byk lg bonus yg company offer seperti bonus fastrack, royalty di mana kita boleh override hasil jualan downline..tapi aku rasa
yg ni je secara ringkas yg aku dpt cerita nak bg korang faham, crita detail sgt nanti pening pulak.. so sesiapa yg berminat nak mencuba ubat Intra atau ingin menjadi pengedar Intra
atau ingin tahu lebih lanjut tentang compensation plan sila pm aku...
tq :)

website Lifestyles
http://www.lifestyles.net/
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
lepas ni aku akan cuba dptkan testimoni mereka yg dah pernah mencuba..papehal aku update kat sini.. hot hot!!! tungguuuu
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
sesiapa kat sini yg ada penyakit2 yg tak kronik, agak kronik, kronik dan sgt kronik, aku nasihatan supaya mencuba ubat ni.. sangat mujarab.. Insya ALLAH... :)
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
sesiapa yg dah mencuba produk ni ataupun yg dah jadi pengedar bleh tambah2 lauk sket kat cni, sama2 meriahkan thread dan meyakinkan yg lain.. :)
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
AIDS bleh ubat tak..? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register