BTC USD 42,986.7 Gold USD 1,750.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Letak jawatan jika tidak selesa dengan kerajaan PN - Hadi Awang

midi2020

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
5,777
Reaction score
313
Points
91
kenapa tiba-tiba haji hadi suruh penjawat awam yg tak selesa dengan kerajaan supaya letak jawatan?

atas isu apa timbulnya cadangan ni? tiba-tiba je?

ni sebab isu audio hamzah yg pilih 'orang kita' ke?

atau sebab sekarang ni makin ramai penjawat awam yg mula tak sokong pn/pas ke?
 
Sponsored Post

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,331
Reaction score
479
Points
91
haji hadi ni tulis intipatinya adalah keperluang utk penjawat awam mendokong kerajaang yg memerintah..

tapi cam biasalaa.. bila masuk bab wartawang cerita.. konar baring jadi haji hadi suruh penjawat awam yg tak sokng kerajaang supaya berhenti...
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
758
Reaction score
141
Points
33
haji hadi ni tulis intipatinya adalah keperluang utk penjawat awam mendokong kerajaang yg memerintah..

tapi cam biasalaa.. bila masuk bab wartawang cerita.. konar baring jadi haji hadi suruh penjawat awam yg tak sokng kerajaang supaya berhenti...

BN dulu zalim, paksa staff gomen ikut dan sokong kerajaan memerintah.. media rasmi dikawal ketat. Media sosial pun same jugak.. kalau kutuk je pemerintah terus kena siasat.

PN ni pun dah kearah tu, slow paksa staff sokong kerajaan memerintah.. siap kuar dalil lagi.. cuma media sosial bebas lagi.. jangan la kuar dalil x boleh kutuk tindakan kerajaan pulak lps ni..

Itulah politik, yg diatas akan buat ape saje demi menjaga kepentingan.. demokrasi kan.. bebas la nak kritik ape pun.. x semua pucuk pimpinan buat tu betul.. yang kena buat kerja dan tahu buat kerja staff bawah ni..

Saidina Umar pun ninta die ditegur kalau buat silap.. kita ni manusia.. x leh kritik x leh tegur susah laa..
 

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,121
Reaction score
1,718
Points
191
laa sendiri ckp sendiri x fhm

mana lagi teruk transfer jauh2 ke suruh berhenti??

suruh berhenti tu belum laksanakan, transfer tu dh buat

adoiii abg mie, tu la lama sgt dlm guwe

btw tiba2 syg umno ketat plak? :ROFLMAO: 😂
Dulu bukan main lagi jangan musuhi penjawat awam.. dah ada kuasa.. siap suruh berenti lagi. Hahahaha..

Ni kalau ph cakap mcm ni.. mau runtuh langit depa dok wirid benda ni 7 hari 7 malam.. hahaa
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,251
Reaction score
2,437
Points
201
BN dulu zalim, paksa staff gomen ikut dan sokong kerajaan memerintah.. media rasmi dikawal ketat. Media sosial pun same jugak.. kalau kutuk je pemerintah terus kena siasat.

PN ni pun dah kearah tu, slow paksa staff sokong kerajaan memerintah.. siap kuar dalil lagi.. cuma media sosial bebas lagi.. jangan la kuar dalil x boleh kutuk tindakan kerajaan pulak lps ni..

Itulah politik, yg diatas akan buat ape saje demi menjaga kepentingan.. demokrasi kan.. bebas la nak kritik ape pun.. x semua pucuk pimpinan buat tu betul.. yang kena buat kerja dan tahu buat kerja staff bawah ni..

Saidina Umar pun ninta die ditegur kalau buat silap.. kita ni manusia.. x leh kritik x leh tegur susah laa..
Xdk paksa pun undi rahsia....depa bkn tau kt sokong sapa....pengalaman sendiiri
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,373
Reaction score
2,797
Points
201
Gila apa nak letak jawatan
Pencen takde..nak cari keje pun susah

keje aje ler
Diam2 pangkah sudah

ayah chik ckp kat diri sendiri dulu
Kalau tak mampu nak hapuskan judi arak
Bole la berenti jd duta isle

baru la anak buah ikut huhuh

ketua pun 2x5
Lg nak ajar anak buah

pegi daaaa
 

pinjamankereta2013

Active Member
Joined
Feb 8, 2013
Messages
2,062
Reaction score
318
Points
51
Sebelum dpt kuasa
Mana yg tak ikut al quran.. dia kata harammmmmm.... kerajaan sekular
Sampai masa dia sebahagian dari kerajaan
Sama jer

Saya nak bertanya
Dah jadi halal ker semuanya
 

pinjamankereta2013

Active Member
Joined
Feb 8, 2013
Messages
2,062
Reaction score
318
Points
51
Tegur zuraidah tu dulu hj hadi....ribak along halal version zuraidah...kan member kancing skang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register