Letak adsense dekat blog download lagu, boleh ke?

CG Sponsors




smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
salam smua..

aku nak tanye korang la.. boleh ke letak adsense kat blog download lagu?

mcm yang member aku nie buat.. link <-- link bukan bertujuan utk promote

ada ape2 efek tak nnt?
 
Last edited:
Sponsored Post

afiqk

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
3,165
Reaction score
26
Points
30
dia yg kna disable sbb invalid click
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ooo.. ada sape2 lain nak bagi pendapat?
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Kompom tak bleh.. warez.. illegel.. klu google x jumpe x per ler..
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
rasanya tak leh,
tp klo kwn tuh target org Malaysia.
leh pasang nuffnang :D
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
aku tgk Khairul Husni selambe je letak..
 

zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
rasanya tak leh,
tp klo kwn tuh target org Malaysia.
leh pasang nuffnang :D
Yup guna nuffnang.Nuffnang is the best untuk orang malaysia.hehe..Google tak akan terima blog dalam bahasa melayu kira boleh kena ban.jangan ikut orang sangat.Tapi aku tetap letak walaupun aku tau tak boleh.bila kau letak kat blog melayu dia akan kuar iklan masyarakat.so kalau nak belajar macam mana tak mau bagi kuar iklan masyarakat leh cari dalam blog aku k.tapi dia tetap melanggar jugak.:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register