Leslie Nielsen Meninggal Dunia

CG Sponsors




moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
Pelakon komedi hollywood terkenal, Leslie Nielson (84 tahun) telah meninggal dunia akibat pneumonia di hospital florida semalam. Antara lakonan beliau dalam Airplane! dan Naked Gun.

Salah satu babak dalam Naked Gun :

http://www.youtube.com/watch?v=eJEmtLxkEoI

.
 
Sponsored Post

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
lawak selamba org tua ni..
tapi tak sangka lak umur dia sampai macam tu tua..
aku ingat baru 60 lebih
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,532
Reaction score
1,197
Points
201
huhuhuhu... ikon lawak ***** n slumberk.... tp aku suka citer naked gun... mmg sengal la lawak dier... ermmm but its all juz memory now
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Kenapalah aku tak kenal mendiang ye.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
tua dah pelakon ni...
sia pikir baru 60 an....
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
dari allah dia datang ... kepada allah dia kembali
 

mnzaim

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2010
Messages
2,850
Reaction score
20
Points
25
Die ni lagend kot....lawak dia mmg sempoi....siap ekspresi muka dia slumberk je
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,326
Reaction score
92
Points
80
hehehe...baru2 ni astro ada tayangkan naked gun tu..lawak mmg lawak tetapi sakit hati gak dgn lawak dia tu...
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
cter the naked gun memang best. pink panther try nak tiru gaya naked gun, tapi xbest sgt pun
 

loneleonine89

Active Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
2,416
Reaction score
7
Points
25
cite mafia pun dia belakon ni, best ingat lg dulu zaman budak2 tgok mmg lawak. errmm xsangka dah meninggal..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register