BTC USD 48,531.8 Gold USD 1,779.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

lesen kontraktor kelas F untuk di jual

troyz

Active Member
Messages
1,339
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,339
Reaction score
72
Points
40
lesen kelas F untuk dijual pada harga RM50k . kalau ada geng yang berminat nak, ym aku : troyz21 / call/sms ke 012 202 6914 . :)cgrock
 
Sponsored Post

troyz

Active Member
Messages
1,339
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,339
Reaction score
72
Points
40
hu.. hu.. sory semua yg tengok, tersibuk lak #:-S. nama rr antaramaju.. sesiapa berminat sila :)cgrock
 

kancil biru

Legendary Member
Messages
11,641
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
agak la mahal la... thn lepas kawan aku beli baru ja dlm 15k nie sampai 50k. tp x pa saya tlg promote kan k... mai beli lesen kelas F.. kawan kita nk jual nie cepat takut melepas sb skrg dh dibekukan
 

troyz

Active Member
Messages
1,339
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,339
Reaction score
72
Points
40
Memang agak mahal skit.. :"> sebab lesen ni dah 9 taun dan aktif gak ;). cuma sekarang kurang skit projek. nak jual sebab partner nak guna duit.. terjun bkin biz lain. satu lagi lesen nih kat N9... RM tu nego lar.. :)cgrock
 

putrialya

Active+ Member
Messages
3,286
Joined
Jun 5, 2008
Messages
3,286
Reaction score
22
Points
25
Memang agak mahal skit.. :"> sebab lesen ni dah 9 taun dan aktif gak ;). cuma sekarang kurang skit projek. nak jual sebab partner nak guna duit.. terjun bkin biz lain. satu lagi lesen nih kat N9... RM tu nego lar.. :)cgrock

salam...kalau nak jual murah2 bawah 10k bgtaula ekh...pm sy...seyes ni...budget dalam 7-8k je...huhuhuhu...husband mintak tlg cari...:(:)(:)(:)((
 

harraz asyraaf

Super Active Member
Messages
7,794
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
salam...kalau nak jual murah2 bawah 10k bgtaula ekh...pm sy...seyes ni...budget dalam 7-8k je...huhuhuhu...husband mintak tlg cari...:(:)(:)(:)((

ni asben ko mesti class A nyer..tol tak..nak carik yg F untuk penuhi circular federal..:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register