Lepas ni tak payah dah usik duit gaji untuk trade FX.. MTP kan ade..guna je MTP..

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13
USD / JPY
106.904
GBP / USD
1.26225
USD / CHF
0.94122
USD / CAD
1.35885
EUR / JPY
120.802
AUD / USD
0.695

CG Sponsors




FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
jom dapatkan ebook MTP ni! hanya rm99 sahaja!
 
Sponsored Post

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
maaf tuan...saya yang kurang arif bertanya...maksudnya klau beli e-book RM99 ni boleh ketahui cara dapat modal percuma untuk trade ker?cara hacking untuk dapat modal trade ker?beberapa broker yg bagi modal trade ker?maaf tuan..ingin penjelasan.klau ok saya nak beli.tq
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
maaf tuan...saya yang kurang arif bertanya...maksudnya klau beli e-book RM99 ni boleh ketahui cara dapat modal percuma untuk trade ker?cara hacking untuk dapat modal trade ker?beberapa broker yg bagi modal trade ker?maaf tuan..ingin penjelasan.klau ok saya nak beli.tq

ebook mtp ni adalah panduan atau cara2 nk dapatkan modal trade secara percuma. Broker instaforex yang bayar.. segala caranya ada dalam ebook ni.. utk dapatkan ebook ni kena beli dari sy.. RM99 sahaja dan inshaAllah berbaloi2..
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
maaf tuan...saya yang kurang arif bertanya...maksudnya klau beli e-book RM99 ni boleh ketahui cara dapat modal percuma untuk trade ker?cara hacking untuk dapat modal trade ker?beberapa broker yg bagi modal trade ker?maaf tuan..ingin penjelasan.klau ok saya nak beli.tq
ni antara modal free yg sy dpt.. acc standard..

 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
ebook mtp ni adalah panduan atau cara2 nk dapatkan modal trade secara percuma. Broker instaforex yang bayar.. segala caranya ada dalam ebook ni.. utk dapatkan ebook ni kena beli dari sy.. RM99 sahaja dan inshaAllah berbaloi2..
klau dulu2 dah ada acc dengan insta pun boleh dapat? brapa total modal percuma yang boleh dapat tuan?maaf tuan saya banyak bertanya.
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
klau dulu2 dah ada acc dengan insta pun boleh dapat? brapa total modal percuma yang boleh dapat tuan?maaf tuan saya banyak bertanya.
boleh je.. buka acc yang baru guna emel yang sama pun boleh.. seminggu boleh dpt dalam 50-100usd.. tapi bagi sy dpt 10usd pun dh ckup.. sbb free.. kalau mc boleh dpt lagi.. xpe tuan.. tnye je sebanyak mana tuan nk tnye..inshaAllah sy akan jawab...
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
boleh je.. buka acc yang baru guna emel yang sama pun boleh.. seminggu boleh dpt dalam 50-100usd.. tapi bagi sy dpt 10usd pun dh ckup.. sbb free.. kalau mc boleh dpt lagi.. xpe tuan.. tnye je sebanyak mana tuan nk tnye..inshaAllah sy akan jawab...
terima kasih tuan atas respond.untuk pembelian boleh masuk blog tuan tu kan?...modal trade percuma ni boleh withdraw tak tuan?atau ada syarat?
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
terima kasih tuan atas respond.untuk pembelian boleh masuk blog tuan tu kan?...modal trade percuma ni boleh withdraw tak tuan?atau ada syarat?
yup tuan..masuk blog sy dh klik tempahan.. modal trade percuma x leh wd..tapi profit leh wd.. modal trade percuma x hilang lepas wd..
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,128
Reaction score
752
Points
171
jom tempah skrg!..inshaAllah berbaloi2..!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register