BTC USD 50,812.5 Gold USD 1,778.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lepas Antivak, Perokok pulak akan kena dengan KJ

Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,622
Points
2,376
betul. Ibubapalah guru pertama dan guru bawah sedar mereka

Tu penting ayah² yang merokok jangan tunjuk depan anak²
Sambil mendidik diri
Mungkin boleh bantu mengurangkan merokok
Dan seterusnya berhenti merokok
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #5
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
Isu penguatkuasaan ni kita tengok macam bermusim, Menteri berbunyi baru nak buat serbuan.. pastu lepas sebulan senyap balik..

kesedaran sivik rakyat Malaysia masih rendah terutamanya isu buang sampah dan merokok di tempat awam
Btul dah tu.. mcm ikut musim..bila bos bersuara keje pun jln.. lpas tu snyp
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,622
Points
2,376

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #5
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
Anak anak blajar dr hpone skrg.
Aleh aleh pandai joget tik tok.
Adussss
Btul.. hp ni mcm double edge sword.. bole belajar benda baik dan buruk juga
 

P_M_L

Active+ Member
Messages
2,574
Joined
Apr 8, 2009
Messages
2,574
Reaction score
96
Points
40
Tu penting ayah² yang merokok jangan tunjuk depan anak²
Sambil mendidik diri
Mungkin boleh bantu mengurangkan merokok
Dan seterusnya berhenti merokok
sebab itu, peratusan anak-anak akan merokok jika ibubapa mereka merokok tinggi, nak melarang kita sendiri buat
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,622
Points
2,376
sebab itu, peratusan anak-anak akan merokok jika ibubapa mereka merokok tinggi, nak melarang kita sendiri buat

Jangan jadi macam ketam ajar anak berjalan orang kata
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Messages
23,918
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,918
Reaction score
3,805
Points
201
hati2..tak dapat perokok dapat penagih..
tiap2 malam cucuk vaksin eh silap, cucuk lain.. :ROFLMAO:
kalau penagih yg tu bahaya juga........jadi sewel..minta jauh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register