Santai Lenggokan Seksi Bobo

CG Sponsors




ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
Zaman teknologi sekarang amat mudah berkongsi sesuatu dengan cepat di ruang siber, melalui youtube, facebook, twitter, instagram dan sebagainya. Contohnya,video parody lagu Sayang sudah menjadi viral di internet . Bobo yang buat video parody lagu Sayang yang dinyanyikan oleh Shae dah mulai dikenali ramai. Boleh digelar ‘artis’you tube lah kan..


Jom santai layan video parody oleh BOBO..:D

 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,714
Reaction score
21,090
Points
1,671
artis mintak sepak je ni
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
dah jadi viral...


sekejap je dah popular....
 

sharkgodlike

Active Member
Joined
Jan 26, 2011
Messages
1,264
Reaction score
1
Points
25
aku rasa nk tikam je budak ni..pastu kerat 18..kot ye pn nk wat parody p agk2 la...lagu tmn pengganti xd joget2 **** cmtu!u make me traumatize!
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
aku rasa nk tikam je budak ni..pastu kerat 18..kot ye pn nk wat parody p agk2 la...lagu tmn pengganti xd joget2 **** cmtu!u make me traumatize!
sampai hati bro g kerat c bobo tu....


mcm ugutan je tu...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register