BTC USD 63,193.7 Gold USD 1,808.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lelong.com.my vs Bazaar.com.my

bazaar.com.my

Freshie
Joined
Nov 6, 2010
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Salam..

probidlogo.gif


Baru sahaja selesai install dan setting mana2 yg patut auction script kat http://www.bazaar.com.my

Tujuan sy buka thread ni nak minta pendapat bagaimana kita nak marketkan website yg kita ada.. kalau boleh yang low cost la sbb website ni pun free jer pada pengguna.

Hajat tu kalau boleh nak lawan lelong.com.my, at least ada la competitor dan alternative pada pengguna.

Sambil melayan idea2 dari forumer, sesiapa yang ada barang untuk dijual tu boleh la advertise kat situ... jangan risau semuanya free...

Minta tolong kawan2 kat sini pakat2 like bazaar on facebook, baru jer create semalam.. pergi kat website bazaar.com.my, kat bawah sekali ada 'Like'
 
Last edited:
Sponsored Post

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
menarik...Tq TT..meriahkan lagi persaingan sihat...
 

chichat

Junior Member
Joined
May 1, 2008
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
hmm bagus gak ni...sat gi masuk iklan meriahkan majlis. Nak jual used GPS Garmin neh. Harap2 dapat genuine buyer dari site baru. Tahniah TT
 

ismandi76

Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,837
Reaction score
125
Points
33
wah hebat..sy selalu beli brg kat lelong rate skrg pun dah (237+31+100%)
 

aBe_kun89

Active Member
Paid Membership
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
ada tambah plugin/script facebook tak?Contohnya fungsi 'like' atau 'share'?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register