BTC USD 38,456.6 Gold USD 1,831.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Lelaki tular rampas beg ketika kemalangan kena tahan

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,032
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,032
Reaction score
3,126
Points
261
Awards
1
Dlm keadaan marah nie mcm2 la jadi, jgn aktifkan syaiton dlm diri binasa nanti
 
Sponsored Post

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
6,193
Joined
Aug 13, 2008
Messages
6,193
Reaction score
1,723
Points
151
Dlm keadaan marah nie mcm2 la jadi, jgn aktifkan syaiton dlm diri binasa nanti
Betui...... Dari jenayah trafik tukar jenayah berat pula........ Jenayah samun atau gensterism
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,145
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
22,145
Reaction score
3,195
Points
261
Awards
1
Ingatkan sbb minum timah td
Marah rupanya 😂

bodoh pun ya juga ni
amik plet number snap photo suda
Settle balai
 

Flat

Active Member
Messages
1,298
Joined
Mar 18, 2013
Messages
1,298
Reaction score
18
Points
35
samseng ke apa ni main rampas je beg orang, tak pasal2 kena tahan polis
 

g-man

Super Active Member
gem
Messages
6,697
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,697
Reaction score
1,069
Points
151
Kena tengok full video kot ni, baru boleh paham situasi...apepun dh ke balai kan...
 

Sniper

Super Moderator
gem
Messages
6,152
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
6,152
Reaction score
833
Points
116
kete brader tu gen2

ade insurans 3rd party je kot

tu yg die sanggup wat cmtu nk hrp dpt settle luar
 

underscore

Legendary Member
gem
Messages
12,085
Joined
Sep 20, 2008
Messages
12,085
Reaction score
4,463
Points
266
Awards
2
Kereta mahal pun boleh eksiden. Mungkin adaptive Cruise control tak berfungsi.
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,430
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,430
Reaction score
22,256
Points
1,831
Awards
1
Klo dia bmw kena sebat dgn gen2 harus jgkla nak ngarok. Haha apa nak goyang claim insurans bmw
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,145
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
22,145
Reaction score
3,195
Points
261
Awards
1
Takut owner bmw tak mampu bayo bumper gen2 agaknya tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register