~lelaki & seluar~

CG Sponsors




fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
Macam2lah kajian dibuat...leh caya ke tidak..entah ler..:):D

Kali ni plak kajian tentang lelaki & seluar..Ada betul ka?

Seluar Jeans
Lelaki yg menggemari seluar jeans adalah seorang yg optimis &tenang, gaya tersendiri, amat mengasihi org yg disayangi, sanggupberkorban apa saja tapi sering tersilap mengambil keputusan.

Seluar Baggy
Lelaki yg meminati gaya seluar ini agak keperempuanan, mengikutiperkembangan semasa, lembab kerana ragu2 dlm mengambil keputusan, lemahlembut.


Seluar Warna Terang
Lelaki yg lebih suka memakai seluar yg berwarna terang dikatakan tegas,luas pandangan dan berfikiran matang bila selesaikan masalah.


Seluar Gantung / Hanger
Lelaki yg sering menggayakan fesyen seluar gantung adalah lelaki yg misteri, seleranya sukar diramal serta serba rahsia.


Seluar Ketat
Lelaki yg menyukai seluar ketat dikaitkan sebagai suka mencari perhatian, ego tinggi tapi baik.
 
Sponsored Post

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
cam penah tgk plak coz aku rase aku dae post tanye kalo pakai suar bell-bottom camane. :-?:-?

ker aku kene dejavu lg.
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
cam penah tgk plak coz aku rase aku dae post tanye kalo pakai suar bell-bottom camane. :-?:-?

ker aku kene dejavu lg.
...de oH dejavuuu le tu!!!:):">
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Seluar Jeans
Lelaki yg menggemari seluar jeans adalah seorang yg optimis &tenang, gaya tersendiri, amat mengasihi org yg disayangi, sanggup berkorban apa saja tapi sering tersilap mengambil keputusan.


Perrrggghhhhh... apa kes nie?
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
pakai ikut keadaan..tp sure bukan yg ketat..
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
Seluar Jeans
Lelaki yg menggemari seluar jeans adalah seorang yg optimis &tenang, gaya tersendiri, amat mengasihi org yg disayangi, sanggupberkorban apa saja tapi sering tersilap mengambil keputusan.


selua ni je yang boleh bla.. yang lain kalo pakai memang rase semacam tak kene..lg2 sua slack lembut... risau je rase...


....ERM SUAR KORANG PAKAI JANJI X BERLUBANG JE SURE OK,..yea tak?!!! ,...hehehehehe!!..whuargHHhh!!..da nngatok nie...bababaiiiiiii!..zZZZZZ!!!
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
aku jenis suar londeh...camne plak
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
hmm....ni biasanya boleh baca dalam Majalan Remaja....main taram jugak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register