Lelaki Scammer!!! Dah Bertunang Tapi Main Kayu 4<< manusia mcm ni pun ada!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
kepada 'MAT SCAMMER' di harap lain kali berhati2 dijalanraya...
kalau nak melintas jalan tengok kiri dan kanan......
kalau lampu merah jangan men langgar je.......
cctv ada di merata tempat....
berubah lah sikap....
seeloknye telepon mak sedara insyi tu ...
minta maaf....
nko pun dah ada bini tu....
mana la tau akan datang anak nko plak kena mcm ni ..
mcm mana?
renung2 kan...
salam.
328i mengundur diri....
MEMERHATI DARI JAUH
:)cgrock:D thanks sebab jadi kawan yg baik...
 

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
camner nak lawan...
tuan punyer badan kata x yah dah...
nanti jadi lain kes plak ah...
tapi...
kalo ada sambutan...
aku nak join gak laa....
Bila pulak aku jadi tuan punya badan ni...:-?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
to GT.....328i tu mmg jarang sembang macam ko...tu ko jarang nmpk...:D. aku kenal dia dah lama la jugak....penah la sembang kat telefon awal2 aku join CG dulu....ada urusan rasmi...:D. cuma jumpa jer lom pernah....

utk semua....

si scammer tu mmg ada muncul dlm thread ni.....clue aku: dia ada quote sebijik2 post aku....tp bila pertanyaan demi pertanyaan aku dan 328i lontarkan...dia terus blah.....aku cuma nak dgr pengakuan dr dia sendiri....yg dialah yang aku maksudkan...dan dia mohon maaf kpd mangsa2....tp sayangnyer...dia tak buat camtu.....EGO!!!

dan buat pengetahuan semua jugak...si scammer ni, ada contact pompuan yg jd mangsa ni....mintak no hp aku....dan aku tau dia ada no hp aku tu...no aku bersepah kat CG ni pun....apa ada hal......aku tggu jugak dia sms aku....tak ada.....maybe dia tahu...kalau dia sms aku...dia akan menjerat diri dia sendiri dan aku tak akan teragak2 utk reveal sms dia tu (if any) kat sini....including no hp dia sekali. aku ada no hp dia pun......3 no dia aku ada....tp aku tak save.....sbb bg aku dia tak penting sikit pun!

YM id dia juga aku ada sbnrnya...kalau aku ni jahat sgt....dr awal post pertama aku dh boleh reveal everything psl scammer ni....tp aku tak buat camtu.....sbb aku nak dia yg muncul sendiri.....bukan sbb aku letak id dia dan aibkan dia satu malaysia.....walau teruk macam mana pun dia buat org....tp, aku still ada rasa ihsan kat dia.....

dan 4 ur info....scammer ni ada 4 id.....dua id pompuan, dua id lelaki....macam mana aku tahu? sbb 3 id tu pnh PM aku dan satu lg id add YM aku.....sbb gabra gambar dia dlm FS bersama pompuan si mangsa tu ada kat satu thread (FS account tersebut mangsa dah delete sbb scammer ni marah2). so....better be careful....aku akan perhatikan 4 id ni...sentiasa!!!

aku ingat lagi ayat dia dlm YM aku masa dia YM aku...."akak dh musnahkan hidup saya". knp dia kata camtu? sbb masa tu pompuan B dah tgk FS dan gambar dia ngan mangsa ni....dia hanya tahu hidup dia musnah....but what had he done to this girl....juga satu perbuatan yg tidak ada hati dan perasaan!!! memberi harapan tinggi menggunung than simply left her without a word....:(

mangsa dan mak mangsa tu...aku rasa korang boleh guess sapa....tak perlu aku reveal.....kalau korang baca dr pertengahan thread hingaa akhir...korang akan tahu.....korang blh fikir.....dan sbnrnya ada yg dah tahu pun sapa...sbb aku pernah cerita offline....tp yg dah tahu tu pun sibuk dok bertanya kat sini...takpe...nak tambah post kan...:)

for your info jugak....scammer ni pernah cakap kat that girl..."suruh kak insyi delete thread tu sblm sy balik KL..." apa tujuan dia kata camtu? nak ugut aku? hurm...silakan.....aku berani kerana benar!!! hidup tak menongkat langit pun....kalau dia rasa dia hebat...blh ugut aku camtu...ALLAH MAHA HEBAT!!!

sbg penutup......buat scammer....ko kenal akak....muka akak pun ada kat avatar tu.....akak bukan hipokrit macam ko....akak masih simpan 3 PM ko tu....ko invisible kan YM ko tu pun...akak tak pernah kisah...coz akak selama ni pun tak pernah tegur ko kat YM...ko yg tegur akak dulu...ko nak buat hal lagi lps ni...suka ko lah...tp jgn smpi ko buat kat kwn akak....akak taknak doakan keburukan....tp one day...ko akan meyesal dgn apa yg ko buat ni.....apabila akal ko dah blh berfikir dgn waras....MELUKAKAN HATI ORG NI....sama dgn menganiayai org.....doa2 org yg dianiayai ni....Allah permudahkan....jgn ingat sbb ini dunia maya...kita blh buat apa yg kita suka.....Allah Maha Mengetahui segala yg nyata dan tersembunyi.....
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
To scammer....jaga bini ko baik2.....jgn ulangi apa yg ko buat skrg ni.....

dgn ucapan ini...aku mintak MOD closed thread ni...jgn delete...supaya sentiasa jd ingatan pada yg cuba menipu pompuan2 kat CG ni....:)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register