Lelaki Scammer!!! Dah Bertunang Tapi Main Kayu 4<< manusia mcm ni pun ada!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
bro...ko ni kira sejenis alat....seperti camera ke...teropong ke..??:-?
:)):eek: bkn2.. 328i? sejenis model keta keluaran BMW..:"> ..
so..ade tayar, stereng dan lenlain.. sensor pun ade :D
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Salam semua cgrian,

Tak yah lah nk kecoh2,biar je lah kat dia
kalau dah dia tak nk minta maaf nk buat
cmna kan...
Kita ni kena belajar utk memaafkan org,
baru hati kita akan tenang.
Aku dah halalkan semuanya,dan aku sendiri
pun dah maafkan dia...sebab jauh di sudut hati aku
masih ada rasa sayang kat dia...

Aku doakan,semoga dia bahagia dgn kehidupan baru dia..
Amin.


To Insyi dan 328i,thanks sebab bagi support,korang memang kawan yang best !!!
...mmm... cuba memikirkn nya.. saya kawan yg best x?:((
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Tunggu Insyi on9.... Pesan kat dia aku minta jasa baik dia yer....
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bro...ko ni kira sejenis alat....seperti camera ke...teropong ke..??:-?
wak ingat dia nie satelit la
sbb kat mana2 gerak geri diperhatikan tu..
bahaya cam nie
kena berlindung bawah pokok:D
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
wak ingat dia nie satelit la
sbb kat mana2 gerak geri diperhatikan tu..
bahaya cam nie
kena berlindung bawah pokok:D
bawah pokok pun dia nampak laa...
so, kak insyi..
nak tutp kes kaa..??
:):D
dah la tue...
dia nak kawen dah...
tapi jgn salah langkah...
:mad::mad:
ok la
peace for all....
:)paid:)paid
 

eyes143

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
4,134
Reaction score
2
Points
30
bawah pokok pun dia nampak laa...
so, kak insyi..
nak tutp kes kaa..??
:):D
dah la tue...
dia nak kawen dah...
tapi jgn salah langkah...
:mad::mad:
ok la
peace for all....
:)paid:)paid
bkn nk kawen la..tp da kawen pun:))
ape citer cnie:-?
 

eyes143

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
4,134
Reaction score
2
Points
30
camner nak lawan...
tuan punyer badan kata x yah dah...
nanti jadi lain kes plak ah...
tapi...
kalo ada sambutan...
aku nak join gak laa....

bab2 ni laju je ko ek..:))
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register