Lelaki Scammer!!! Dah Bertunang Tapi Main Kayu 4<< manusia mcm ni pun ada!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
camner nak lawan...
tuan punyer badan kata x yah dah...
nanti jadi lain kes plak ah...
tapi...
kalo ada sambutan...
aku nak join gak laa....
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Salam semua cgrian,

Tak yah lah nk kecoh2,biar je lah kat dia
kalau dah dia tak nk minta maaf nk buat
cmna kan...
Kita ni kena belajar utk memaafkan org,
baru hati kita akan tenang.
Aku dah halalkan semuanya,dan aku sendiri
pun dah maafkan dia...sebab jauh di sudut hati aku
masih ada rasa sayang kat dia...
Aku doakan,semoga dia bahagia dgn kehidupan baru dia..
Amin.


To Insyi dan 328i,thanks sebab bagi support,korang memang kawan yang best !!!
Pastikan? So apa kata cadangkan Insyi untuk closed Thread ini...:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
masih dpt sambutan kedai nie rupanya
ada brg baik ker?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
camner nak lawan...
tuan punyer badan kata x yah dah...
nanti jadi lain kes plak ah...
tapi...
kalo ada sambutan...
aku nak join gak laa....
Bukan dialah.... dia terlibat secara langsung sahaja.....:D
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
gerak geri anda sedang di perhatikan,,,,,,
huhuhu....
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
salam semua.....
di sebabkan aku dapat maklumat terkini....
yg mak sedara insyi ni kata dia nak buka buku baru,,,,
dan dah maafkan 'MAMAT' tu......
so gambar tak jadi di dedahkan,,,,,
untuk kebaikan semua....
dan utk tidak mengaibkan 'MAMAT' tu......
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
kepada 'MAT SCAMMER' di harap lain kali berhati2 dijalanraya...
kalau nak melintas jalan tengok kiri dan kanan......
kalau lampu merah jangan men langgar je.......
cctv ada di merata tempat....
berubah lah sikap....
seeloknye telepon mak sedara insyi tu ...
minta maaf....
nko pun dah ada bini tu....
mana la tau akan datang anak nko plak kena mcm ni ..
mcm mana?
renung2 kan...
salam.
328i mengundur diri....
MEMERHATI DARI JAUH
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
kepada 'MAT SCAMMER' di harap lain kali berhati2 dijalanraya...
kalau nak melintas jalan tengok kiri dan kanan......
kalau lampu merah jangan men langgar je.......
cctv ada di merata tempat....
berubah lah sikap....
seeloknye telepon mak sedara insyi tu ...
minta maaf....
nko pun dah ada bini tu....
mana la tau akan datang anak nko plak kena mcm ni ..
mcm mana?
renung2 kan...
salam.
328i mengundur diri....
MEMERHATI DARI JAUH
bro...ko ni kira sejenis alat....seperti camera ke...teropong ke..??:-?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register