Lelaki Scammer!!! Dah Bertunang Tapi Main Kayu 4<< manusia mcm ni pun ada!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Aku dukacita sgt hari ni.....bila mendapat panggilan dr seorg saudara dekat aku......yg hati anak perempuan dia telah dihancurkan!!!!

Al-kisahnya......anak dia ni telah berkenalan dgn seorg lelaki dr dunia maya.....selepas berjumpa bertentang mata.....lelaki ni tadi meluahkan perasaan sayang pada anak kpd saudara aku ni....

Bila ditanya kpd lelaki tersebut...katanya dia masih belum berteman.....wpun ada desas-desus mengatakan dia sedang rapat dgn seorg perempuan B yg juga dia kenali dr dunia maya ni....

Berkali-kali ditanya...dia tetap menafikan hubungan dia dgn perempuan B tu...katanya perempuan B tu jer yg terhegeh2 suka kat dia...sedangkan dia hanya ada rasa simpati pada perempuan B tu...

So, akhirnya...bercintalah anak kpd saudara aku ni dgn lelaki tu....baru2 ni ada krisis antara lelaki ni ngan anak kpd saudara aku ni dan juga sorg lagi perempuan B tu.....berpunca drpd....gambar2 mesra antara lelaki tu dgn anak kpd saudara aku ni lah......TERBONGKAR sudah yg dia sedang menduakan perempuan B dan pada masa yg sama juga menipu anak kpd saudara aku ni....~X( ~X(

tp...dia memilih utk terus bersama dgn anak kpd saudara aku ni lah......aku ingatkan kes dah settle.

Semalam,saudara aku ni call la rumah lelaki tu......mak lelaki tu yg jawab...dia kata...

"owh...mamat takde kat rumah. dia kat rumah wife dia"

"haaa....bila kawen?" tanya saudara aku

"3 hari lepas...." jwb mak si mamat nih...

"dgn siapa? org mana? kerja apa?" tanya saudara aku lagi...

"dgn org kg sini juga...kerja kerani. dah lama sgt diorg bertunang, itu yg kawenkan.....dah 5 tahun dah dok bercinta jer...elokla kawen kan ajer...."

~X( ~X( ~X( Rupa2 nya selama ni....dia bukan main kayu 3...tp kayu 4!!! dia dah bertunang....tp bercinta dgn anak kpd saudara aku dan juga perempuan B tuh!!!! :(scam :(scam :(scam

aku rasa cam nak belasah jer mamat nih!!!! bukan aku tak kenal dia....!!!!​
 
Last edited:
Sponsored Post

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
Salah pompuan tu gak percayakan laki.. dunia maya ni pun bukannye leh caya.. aduhai dunia..
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
adeh...org mana ni kak? aku dengar pon tensen..~X(
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Salah pompuan tu gak percayakan laki.. dunia maya ni pun bukannye leh caya.. aduhai dunia..
masalah nyer....dia dah berjumpa dgn family budak pompuan ni pun...bukan sekali...byk kali dah...dh jd macam kuarga.....

kenal je kat alam maya tp diorg ni bercinta di dunia realiti....
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
adeh...org mana ni kak? aku dengar pon tensen..~X(
org trengganu.....

nak je akak revealkan mamat ni kat semua forum.....~X( ~X( ~X(

akak bersabar je ni....
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
org trengganu.....

nak je akak revealkan mamat ni kat semua forum.....~X( ~X( ~X(

akak bersabar je ni....
jauh nye kut nak 'langgar' reramai pon...

kalau kat bangi ke, kat kajang ke, masak bdak nih...
 

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
masalah nyer....dia dah berjumpa dgn family budak pompuan ni pun...bukan sekali...byk kali dah...dh jd macam kuarga.....

kenal je kat alam maya tp diorg ni bercinta di dunia realiti....
hurm.. macam tu ka? cian juga.. tapi jangan sampai tergadai mahkota sudah.. :(scam :(scam
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
jauh nye kut nak 'langgar' reramai pon...

kalau kat bangi ke, kat kajang ke, masak bdak nih...

asal jer trganu....tp dok sewa kat area kl ni jugak.....
 

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
org trengganu.....

nak je akak revealkan mamat ni kat semua forum.....~X( ~X( ~X(

akak bersabar je ni....
letak POSTER die besar2.. bagi famous kat CG nie.. :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register