BTC USD 39,883.5 Gold USD 1,827.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell <<<Lelaki Perkasa, Power, Muda, Mantap, dan Sihat dgn LumiGlow>>>KHUSUS UTK LELAKI!!!

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
<<<Lelaki Perkasa, Power, Muda, Mantap, dan Sihat dgn LumiGlow>>>KHUSUS UTK LELAKI!!!

LumiGlow - Khusus Untuk Lelaki Sahaja!!!

Saya dah search kat sini, sudah ada thread LumiGlow....tetapi lebih kepada perempuan...

So, saya decide utk buka satu thread yg KHUSUS UNTUK LELAKI MENGGUNAKAN LUMIGLOW utk kesihatan batin dan zahir anda....:)

TESTIMONI YG HEBAT......SAKSIKAN DAN DENGARKAN....:)cgrock

http://www.youtube.com/watch?v=kc-xNkX06io


Dengan cara dan teknik yang betul....lumiglow ini akan memanjangkan dan menambah saiz kejantanan anda....

juga boleh meningkatkan fungsi libido anda...

Kalau dulu, selalu takde mood dan rasa malas disebabkan oleh tekanan kerja @ faktor umur yg semakin bertambah, nafsu anda semakin berkurangan....

TETAPI...dgn LumiGlow....anda stressed ke, penat ke, takde mood ke, dah makin berusia ke....tak jadi masalah!!!

Hanya dgn teknik yg betul....2 kali sehari sahaja....anda akan tersenyum puas....

dan kesannya tidak bersifat sementara....tetapi kekal...kerana LumiGlow ini akan meningkatkan hormon yg menyebabkan anda akan kembali MUDA secara ZAHIR dan secara langsung....MUDA secara ZAHIR!!!

apa lagi nak....dahle hensem, kacak, muda....POWER LAGI TU!!! :D

Harga LumiGlow : RM285.00 sebotol 50gm (Semenanjung)
RM292.60 bg Sabah/Sarawak/Brunei

Harga Promosi : RM228.00 (diskaun 20%)

Kos Pos : RM6.00 di semenanjung
- kawasan-kawasan lain....bergantung pada kos yg ditetapkan oleh Pos Malaysia Berhad

Cara bayaran @ membuat pesanan:

Sila PM saya @ sms saya di talian 019-2579 770 utk mendapatkan no. akaun bank saya....

DAPATKAN LUMIGLOW SEGERA!!!
lumiglow2.jpg


Setiap pengguna yang membeli LumiGlow dari saya....akan saya ajar teknik yg tepat dan pantas untuk meningkatkan fungsi seksual anda....supaya isteri anda tersenyum gembira....:D


p/s: Maaf....teknik2 itu tak boleh saya ajarkan secara umum....dibimbangi akan enimbulkan rasa tidak senang di kalangan forumer lain....so, bila anda dah beli dgn saya...saya akan ajar secara bersemuka @ melalui PM....tQ!​
 
Sponsored Post

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
kasi up sket.....:D
 

steven_jb2003

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
2,662
Reaction score
5
Points
25
Power lebih ker..... Baru la isteri makin sayang....
 

apipmeka

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
264
Reaction score
2
Points
15
aku da terlampau power... nak carik plak ubat turunkan power.. :eek: :eek:
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
aku da terlampau power... nak carik plak ubat turunkan power.. :eek: :eek:


boleh bro...tak jadi hal....

lumiglow ni akan balance kan balik.....

nak try ke? sms bro...:d :D
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
Produk LumiGlow ni sah Halal (JAKIM) dan juga ada sijil pengesahan dr USM yg ia tidak mempunyai logam berat atau chemicals yg memudaratkan....:)
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
http://www.youtube.com/watch?v=kc-xNkX06io


JOM....saya ajarkan anda teknik dgn LumiGlow....utk meningkatkan KELELAKIAN anda!!!

perubahan positif dlm masa yg singkat....sebotol lumiglow tak dan habih...tapi andah dah jadi power lebih....:D
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
YEEHAAAAAA....

up utk lumiglow yg powerrrr....:D :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register