BTC USD 61,222.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lelaki Maut Akibat Sawan Ketika Daki Bukit

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,621
Reaction score
15,631
Points
2,376
TRAGEDI | Lelaki Maut Akibat Sawan Ketika Daki Bukit

Aktiviti mendaki bukit bertukar tragedi, selepas seorang lelaki maut akibat diserang sawan.

Kejadian berlaku ketika lelaki terbabit melakukan aktiviti riadah itu di Laluan Komuniti Setia Alam, tengah hari tadi.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,963
Reaction score
903
Points
121
Hiking ni kalau ikut kepala/pace sendiri2, macam-macam hal boleh jadi.
Kena member jenis semput, tapi kena jugak ikut iron man kat depan takut ketinggalan.
Paling baik ikut geng yang kita dah biasa.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,621
Reaction score
15,631
Points
2,376
Hiking ni kalau ikut kepala/pace sendiri2, macam-macam hal boleh jadi.
Kena member jenis semput, tapi kena jugak ikut iron man kat depan takut ketinggalan.
Paling baik ikut geng yang kita dah biasa.

Hiking ni mencabar bagi saya
Jadi kena ikut pace orang yang setara kita
Baru tak cepat semput
Kesihatan sebelum mula hiking pun kena periksa
 

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
7,004
Reaction score
1,899
Points
156
Hiking ni kalau ikut kepala/pace sendiri2, macam-macam hal boleh jadi.
Kena member jenis semput, tapi kena jugak ikut iron man kat depan takut ketinggalan.
Paling baik ikut geng yang kita dah biasa.
Macam geng basikal jugak.
Member baru nak jinak2 berkayuh, umur 40an, ikut kepala yang dah 20 tahun berkayuh.
Berbuih mulut member tu nak follow.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,963
Reaction score
903
Points
121
Hiking ni mencabar bagi saya
Jadi kena ikut pace orang yang setara kita
Baru tak cepat semput
Kesihatan sebelum mula hiking pun kena periksa

Den kalau hiking, selalu jadi orang no.2 belakang jurupandu.
Rimas dengan pacat punya pasal ha..ha..
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,963
Reaction score
903
Points
121
Macam geng basikal jugak.
Member baru nak jinak2 berkayuh, umur 40an, ikut kepala yang dah 20 tahun berkayuh.
Berbuih mulut member tu nak follow.

Tertinggal kat atas jalan boleh buat kira lagi.
Kalau tertinggal kat dalam hutan, macam2 benda mai dalam kepala.
 

akukuli

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,849
Reaction score
288
Points
56
Satu lg jenis over bg kata2 semangat
Sikit lagi lah, suh cepat2 la
Membe xdan rest da tinggal lg
Pale bana tol..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register