BTC USD 57,300.4 Gold USD 1,786.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Lelaki Lebih Perkasa Dengan UBIERECT

UBIERECT

Freshie
Messages
4
Joined
Dec 18, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Info UBIERECT
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
3botol.jpg


UBIERECT® adalah 100% persedian herba secara tradisional yang dibuat daripada Ubi Jaga (Smilax Myosotiflora) dan Java Pepper (Piper Cubeba). Iannya disediakan dengan mengunakan cara tradisional untuk mengekalkan keberkesanan khasiatnya tidak dengan persedian secara moden yang berkemungkinan boleh merosakan atau mengurangkan zat kandungan khasiatnya. Tidak hairanlah sesetengah produk herba di pasaran kurang berkesan kerana cara persediannya. UBIERECT® adalah berbeza kerana kami mengekalkan rahasia resepi traditional yang berkurun lamanya semata-mata untuk mengekalkan khasiat nya sebagai makanan kesihatan tambahan untuk lelaki.

Sesetengah herba seperti Tongkat Ali boleh menambahkan Libido (nafsu & keiginan) tetapi kurang berkesan untuk memberi ketegangan yang sepatutnya. UBIERECT® dengan Ubi Jaga dan Piper Cubeba ini boleh melakukan kedua-duanya iaitu memberi kekerasan dan menambahkan keinginan yang diperlukan.

Ubi Jaga adalah herba yang agak mahal dan hanya boleh didapati di hutan-hutan tebal tropika sahaja. Ianya masih lagi dikutip dengan tangan. Kerana itu Ubi Jaga ini amat sukar didapati dalam kuantiti yang banyak. Kami hanya mengunakan Ubi Jaga yang berkualiti tinggi dan masih segar supaya produk kami dapat mengekalkan khasiat nya.
Smilax Myosotiflora

Smilax myosotiflora atau ‘Ubi Jaga’ (UJ) telah digunakan secara tradisional oleh orang asli dan Melayu sebagai makan tambahan untuk ransangan seks.

Ubi Jaga adalah tumbuhan merayap yang tumbuh didalam hutan tropika di Asia Tenggara. Ianya dipercayai boleh membantu pengedaran darah yang sempurna. Secara tradisional ianya digunakan sebagai ubat herbal tradisional untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik untuk menambahkan metabolisma badan.

Ia boleh membantu menambahkan keinginan seks, menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

Khasiatnya yang lain juga termasuk mengimbangkan mood, membantu tekanan darah yang sehat dan meningkatkan tahap tenaga. Ianya sudah tentu akan membantu didalam perhubungan intim. Sains perubatan kini mula menyedari kebaikan herba tradisional ini.
PIPER CUBEBA (Java Pepper)

Buku Hikayat Seribu Satu Malam, telah menyebut Piper Cubeba sebagai bahan utama didalam pembikinan ubat perangsang bagi mereka yang kurang subur.

Campuran Piper Cubeba telah diberikan kepada Shams-al-Din, seorang pedagang kaya yang tidak mempunyai anak dengan arahan supaya memakan nya dua jam sebelum bersama dengan isterinya. Mengikut hikayat tersebut, pedagang itu berjaya mendapat anak setelah ia mengikut arahan yang diberikan.. Penulis Arab yang lain ada menulis bahawa Piper Cubeba akan membuatkan nafas berbau wangi, menyembuh jangkitan kuman pada pundi kencing dan memakannya akan “menambah kenikmatan ketika mengadakan hubungan intim”.

Buku Hikayat Seribu Satu Malam, yang dikarang pada kurun ke9 ada menyebut Piper Cubeba digunakan sebagai penawar kepada ketidaksuburan, ini menunjukan bahawa ianya telah digunakan oleh orang-orang Arab sebagai bahan perubatan.

Di India, tulisan Sanskrit ada menyebut tentang Piper Cubeba didalam pelbagai jenis perubatan. Charaka dan Sushruta menggalak pengunaan Cubeba sebagai pencuci mulut dan pengunaan Cubeba untuk kesihatan mulut dan gigi, kehilangan suara, demam dan batuk-batuk. Ahli perubatan Unani pula mengunakan paste Cubeba untuk disapu pada alat sulit lelaki dan wanita untuk menambahkan kelazatan semasa membuat hubungan. Disebabkan oleh khasiat-khasiat yang terdapat didalam Piper Cubeba ini maka ianya juga digelar sebagai “Habb-ul-Uruus”.

Rashid 017-3564855

Pesan UBIERECT® Sekarang!!!
3botol.jpg
http://www.ubierect.com
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register