BTC USD 56,684.2 Gold USD 1,766.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Lelaki Jubah Hitam Tunggu Depan Pagar, Nak Kahwin Gadis, “Dakwa dapat petunjuk

akukuli

Active+ Member
Messages
2,849
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,849
Reaction score
288
Points
56
Aku pernah jugak ada sorang sepupu ni. Rupa macam Preity Zinta. Memang ada jugak la simpan perasaan senyap2.

Sekali tu aku eksiden motor. Takde la teruk sangat. Cuma siku, bahu, dengan lutut berdarah. Pegi spital, doktor suntik antibiotik dengan penahan sakit. Lepas tu aku terus jadi kepala ting tong.

Mangsa pertama adalah adik aku. Biasa aku kalau tak puasa hati kat orang, bagi silent treatment jer kat orang tu. Tapi hari tu aku tak puas hati dengan adik aku, terus aku tengking dia. Satu family terkejut besar. First time diorang tengok aku tengking orang.

Lepas tu aku pegi rumah sepupu aku ni, jumpa kakak dia. Aku cakap aku nak kawin dengan sepupu aku ni. Muka kakak dia dah pucat dah. lepas tu dia cakap sepupu aku ni dah ada pilihan sendiri. Ntah kenapa aku jadi marah. Terus keluar macam2 dari mulut aku. Aku pon tak berapa ingat apa yang aku cakap masa tu.

Sejak tu kalau pegi spital, aku taknak amik painkiller dah. Biar la sakit pon. Bagi antibiotik jer. Aku taknak jadi gila lagi.

Moga sembuh & dipermudahkan
Sakit pale tu kadang leh rasa nk marah sokmo, panas diri..
Painkiller tahan sakit je, bukan ubat
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register