BTC USD 43,999.3 Gold USD 1,761.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Lelaki Jubah Hitam Tunggu Depan Pagar, Nak Kahwin Gadis, “Dakwa dapat petunjuk

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,473
Reaction score
796
Points
171
mengidam akok fresh tu.. mesti kena kaya.. ada 1j pun dh boleh onn
 
Sponsored Post

fadl

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2013
Messages
690
Reaction score
111
Points
33
Kesian aku tengok mamat ni. Mengidam benda yabg dia tak boleh dapat. Seksa wo.
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,122
Reaction score
2,780
Points
201
Memang pelik sket org2 islam kat mesia ni
Blaja dgn org kapir kot
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
22,928
Reaction score
3,398
Points
201
anak org kaya..patut lah dia kejar...hahah
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
9,317
Reaction score
892
Points
126
Benda gini logiknya..
Klo kau kaya, tunggu dgn wellfire depan pagar..
Orang dlm rumah akan jemput kau masuk ajak bincang..

Hehe..

Moral of the story.. Beli wellfire sebelum singgah rumah spe2 pun..
betul tu bro... jadikan pengajaran kisah cinta awie dulu²...

tak pun pakai la kereta jenama H ... baru awekss terminpi²

aku rasa.. awek tu mesti cantik ala² Nilopak
 

fadl

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2013
Messages
690
Reaction score
111
Points
33
betul tu bro... jadikan pengajaran kisah cinta awie dulu²...

tak pun pakai la kereta jenama H ... baru awekss terminpi²

aku rasa.. awek tu mesti cantik ala² Nilopak

Aku pernah jugak ada sorang sepupu ni. Rupa macam Preity Zinta. Memang ada jugak la simpan perasaan senyap2.

Sekali tu aku eksiden motor. Takde la teruk sangat. Cuma siku, bahu, dengan lutut berdarah. Pegi spital, doktor suntik antibiotik dengan penahan sakit. Lepas tu aku terus jadi kepala ting tong.

Mangsa pertama adalah adik aku. Biasa aku kalau tak puasa hati kat orang, bagi silent treatment jer kat orang tu. Tapi hari tu aku tak puas hati dengan adik aku, terus aku tengking dia. Satu family terkejut besar. First time diorang tengok aku tengking orang.

Lepas tu aku pegi rumah sepupu aku ni, jumpa kakak dia. Aku cakap aku nak kawin dengan sepupu aku ni. Muka kakak dia dah pucat dah. lepas tu dia cakap sepupu aku ni dah ada pilihan sendiri. Ntah kenapa aku jadi marah. Terus keluar macam2 dari mulut aku. Aku pon tak berapa ingat apa yang aku cakap masa tu.

Sejak tu kalau pegi spital, aku taknak amik painkiller dah. Biar la sakit pon. Bagi antibiotik jer. Aku taknak jadi gila lagi.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,485
Reaction score
944
Points
121
dah alang2 nak pakai guna2, kenapa tak terus try miss universe je.

level average juga ko nak try.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,473
Reaction score
796
Points
171
TAK perlu sihir, ubat guna guna dah sekarang.... cukup dengan pakai kereta mewah, poket tebal, cermin mata hitam.. boleh membuatkan perempuan tergila gila dan ada yg terkena histeria kerana nak jadi aweks kamu, duit cukup berHANTU pada zaman sekarang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register