BTC USD 57,380.3 Gold USD 1,794.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

'Lelaki hanya mahu harta, seks'

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
LONDON - Selebriti terkenal, Paris Hilton (gambar) mendedahkan bahawa dia sering dipermainkan oleh kaum lelaki berikutan kekayaan dan popularitinya, lapor sebuah akhbar semalam.

Pelakon filem The Hottie and the Nottie itu berkata, kebanyakan lelaki yang menjalin hubungan dengannya semata-mata kerana ingin harta dan seks.

"Setiap lelaki yang pernah keluar dengan saya hanya mahukan wang atau seks tetapi kebanyakan mereka ingin menumpang populariti saya," katanya.

Bekas kekasih Hilton, Rick Salomon, 40, yang merupakan seorang penerbit filem sebelum ini dilaporkan memperoleh wang jutaan dolar hasil jualan pita rakaman aksi seks mereka di internet.

"Saya mencintai lelaki ini selama tiga tahun tetapi dia mengkhianati saya. Saya membencinya.

"Ia merupakan satu perkara yang menakutkan pernah berlaku kepada saya di mana ia adalah satu penghinaan dan memalukan," katanya.

Selain itu, bekas ahli kumpulan Backstreet Boys, Nick Carter, pewaris perkapalan di Greece, Paris Latsis dan Stavros Niarchos III turut meninggalkan Hilton selepas menumpang popularitinya untuk menggoda wanita lain.

Bagaimanapun, selebriti berumur 27 tahun itu kini berasa lega apabila menemui cinta dengan lelaki pilihan hatinya iaitu penyanyi Good Charlotte, Benji Madden.

Hilton dilaporkan merancang untuk berkahwin dan memiliki cahaya mata dengan kekasihnya. - Agensi


Abis tu tak kan dia nak lelaki merempat dan mati pucuk pula

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

sarawak_lineup

Super Active Member
Messages
5,217
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
ekau ni semua paper online,
semua ekau baca yor jang oi...?????:-?:-?
rajin tul ekau ni...x sompat den nak post threads ni...#:-S#:-S
huahuahua...:eek::eek::eek:
 

JiwaTenang

Active Member
Messages
2,026
Joined
Sep 9, 2008
Messages
2,026
Reaction score
26
Points
35
pastu kalau paris nak kat aku..takkan aku nak tengok jer dia...gua laki beb..ape aaa..kalau x nak kena tipu kawin couple dgn lembu laa
 

ulam

CG Top Poster Club
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Dah lumrah alam... :))
 

schrolll

Active Member
Messages
1,535
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,535
Reaction score
0
Points
20
bagi no tel Paris Hilton boleh gak try ni....aku takkan main2 kan dia....cuma anak dah 5 ni ha.....ha ha ha
 

maliq7776

Super Active Member
Messages
7,835
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
paris hilton barang dah saiz diameter 10 inci...sape la nak buat bini..haha
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
harta byk
tp aset kecik
aku taknak la
:eek::eek::eek:
 

VAMP

Ex-Super Mod
Messages
10,440
Paid Membership
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,440
Reaction score
59
Points
130
setakat nak harap harta bapa dia je...
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
dia ada duit. bleh je bubuh silikon kasik size 40C. hehe...

letak pon tak guna gak
kalo da asik kene pelahap je
tukar boyfren mcm tukar baju
:eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register