BTC USD 50,738.1 Gold USD 1,784.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lelaki bunuh isteri dengan alat kawalan jauh TV

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
LONDON 19 Dis. – Seorang lelaki rakyat Britain yang membunuh isterinya dengan membaling alat kawalan jauh televisyen di kepalanya dijatuhkan hukuman penjara tiga tahun, hari ini.

Paul Harvey, 46, didapati bersalah menyebabkan kematian Gloria Laguna, 48, selepas alat kawalan jauh tersebut mengenai kawasan arteri lemah berhampiran lehernya.

Menurut Mahkamah Old Bailey, London, isterinya itu meninggal dunia akibat berlaku banyak pendarahan.

Harvey, seorang jurutera elektrik dari London, pada Mac lalu telah mengaku bersalah menyebabkan kematian bekas diplomat Amerika Syarikat. – AFP
 
Sponsored Post

kapak

Legendary Member
Messages
19,627
Joined
May 30, 2008
Messages
19,627
Reaction score
265
Points
131
bunuhpun dari jauh jer..
hebat tul
 

muorian

Active+ Member
Messages
3,798
Joined
Apr 27, 2007
Messages
3,798
Reaction score
62
Points
40
aku ingkatkan dia tekan butang OFF tadi :eek:
 

Mr.81

Active Member
Messages
1,401
Joined
Jul 5, 2009
Messages
1,401
Reaction score
4
Points
35
heheheh....pelbagai guna remote tue yek...
 

hamtaro77

Active Member
Messages
2,266
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
dahsyat tol sekarang...
pakai alat kawalan jauh tv je untuk membunuh...
 

bazsh

Super Active Member
Messages
7,020
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Pergh...cane boleh putus carotid artery tu
Mesti kuat giler dibaling ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register