Lelaki bina 11 bonggol atas jalan mohon maaf

CG Sponsors




seiryu82

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,245
Reaction score
96
Points
40
Saya sokong pakcik sbb rumah saya terletak bersebelahan jalan besar, memang bising dgn mat rempit mat kereta semua ade.
Dah stress sbb xboleh tidur.
 
Sponsored Post

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,463
Reaction score
273
Points
96
Sib baik dia x buat tembok tutup trus jalan tu lagi huru hara.
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,626
Reaction score
458
Points
131
kalau masalah bunyi bagi aku lagi la bising kalau letak bonggol byk mcm tu,
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,498
Reaction score
11,965
Points
2,376
Bagus buat bonggol ni
Memang boleh buat orang slow
Tepi rumah ni pun ada bonggol
Tapi bila dah banyak macam tu
Menyusahkan dan membahayakan
Ekzos bising ni memang buat sakit hati je
Anak baru nak lelap
Jaga balik
Nak tak nak kena hadap je la
Macam forumer ada mention la
Kalau dah tau siapa buat bonggol tu
Memang makin sedap la geng² ekzos bising ni p preng³ depan rumah dia
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,487
Reaction score
161
Points
138
ni yg kwsp marah ni haha
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
23,525
Reaction score
1,815
Points
206
silap tengok mcm bump ni dibuek utk budak2 kampung yg minat MTB @ BMX main kek situ ala2 pump track lah tu ekekekekeke
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,175
Reaction score
139
Points
83
ni dah geram punya pasal... sampai 11 dia bantai...
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,477
Reaction score
2,448
Points
206
Err6DqaU0AM28xs.jpg


‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎​
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,297
Reaction score
323
Points
46
buat 2-3 bijik dah la ..tu pun mampu bagi org slow, bukan halang org lalu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register