Lelaki bina 11 bonggol atas jalan mohon maaf

CG Sponsors




myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
12,739
Reaction score
58
Points
130
fikir balik dia letak 100 bonggol pun kalau ekzos motor atau kereta dah bunyi nak g berperang..privasi dia msh terganggu gak.kena plak anak muda dah tau isu ni hot bantai g rem-rem mau panas hati balik.
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,474
Reaction score
2,448
Points
206
beli je acoustic panel dekat shopee selesai masalah.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,735
Reaction score
1,413
Points
201
Sakit.mentel rupe nya.. jgn ade yg cari pasai da le..lesen beso Tu
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,970
Reaction score
45
Points
30
patutnya pakcik belanjakan duit RM 1080 tu buat dinding kalis bunyi.

rempit ramai, stress pakcik tu .
betul..buat bilik dinding kalis bunyi je.. rasa cukup modal byk tu..sian pak cik tu.. den faham sbb rumah dlu pon tepi jalan.. bunyi motor merempit.. ekzos perang..lori bagai..tido pon terkejut2 kot.. mana xstress.. nasib xmental mcm pak cik ni..
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,789
Reaction score
2,303
Points
151
bonggol boleh menyelesaikan isu org bawak laju di jalan kampung... betul lah tu...aku setuju je...

tapi dah kalau bonggol banyak mcm ni,, mmg tukang buat bonggol tu yang nk kena hempuk kepala kt bonggol tu...haha
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,552
Reaction score
69
Points
120
jual tanah dan rumah tu, beli rumah lain yang jauh dari jalan utama...
 

SMI6

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2016
Messages
2,659
Reaction score
561
Points
76
betul..buat bilik dinding kalis bunyi je.. rasa cukup modal byk tu..sian pak cik tu.. den faham sbb rumah dlu pon tepi jalan.. bunyi motor merempit.. ekzos perang..lori bagai..tido pon terkejut2 kot.. mana xstress.. nasib xmental mcm pak cik ni..
dok kg ni aman damai, kalau bangun pagi pehh sejuk, kene musim hujan kul 10 pagi pun syahdu lagi.

biasa lah style mat rempit, dapat motor, macam dapat pisang.

jalan sempit, time tu la dia nak wheelie nak wikang. selagi pipi tak cecah jalan mmg tak sah.

diharap pakcik tu mkn ubat cepat.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register