BTC USD 43,831.3 Gold USD 1,759.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lebih 90% Usahawan PMKS Gulung Tikar Jika PKP Berterusan

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,121
Reaction score
2,780
Points
201
kilang semua bukak, kes naik
usahawan micro semua tutup.
yg kaya makin kaya
mcm tu better ke?
Begini bro

setiap menteri di kawal oleh dragon
Siapakan dragon?
Dragon adalah political funder

sbb tu kita ada dgr banker jaga banker
Menteri kesihatan di jaga WHO
Menteri perdagangan di jaga kilang2 besar
Menteri pelaburan di jaga oleh investor
Menteri dlm negeri di jaga oleh scammer etc

semua ini berlaku di seluruh dunia
Ada duit semua nya bole
U help me i help u
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,192
Reaction score
14,987
Points
2,376
COVID-19 | CGC Sedia Perlindungan Jaminan RM10 Bilion Bantu PKS Terjejas

Credit Guarantee Corporation Malaysia Bhd (CGC) akan meneruskan bantuan perlindungan jaminan kepada perusahaan kecil dan sederhana (PKS) serta mikro yang terjejas akibat COVID-19 selain memberi perlindungan jaminan sebanyak RM10 bilion sejak April lalu sehingga Disember 2021.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,192
Reaction score
14,987
Points
2,376
Begini bro

setiap menteri di kawal oleh dragon
Siapakan dragon?
Dragon adalah political funder

sbb tu kita ada dgr banker jaga banker
Menteri kesihatan di jaga WHO
Menteri perdagangan di jaga kilang2 besar
Menteri pelaburan di jaga oleh investor
Menteri dlm negeri di jaga oleh scammer etc

semua ini berlaku di seluruh dunia
Ada duit semua nya bole
U help me i help u

Naga lah paling berkuasa dalam dunia ye bang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,192
Reaction score
14,987
Points
2,376
FB_IMG_1624374742323.jpg

Bank-bank seharusnya lebih bersikap terbuka untuk mengambil risiko dan memberi lebih banyak pinjaman kepada perusahaan kecil dan sederhana (PKS) bagi membantu mereka menghadapi kesan ekonomi akibat penularan pandemik COVID-19, kata seorang penganalisis.

Felo kanan Institut Hal Ehwal Antarabangsa Singapura Oh Ei Sun berkata langkah ini bagi menghalang isi rumah golongan berpendapatan pertengahan (M40) daripada tergelincir di bawah kategori 40 peratus (B40) kerana COVID-19 telah menjejaskan pendapatan rakyat Malaysia.

Berita lanjut di

 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,046
Reaction score
2,371
Points
201
Keta di jln bkn makin kurang Makin bertambah xtau la pkp la apa nie
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,046
Reaction score
2,371
Points
201
Begini bro

setiap menteri di kawal oleh dragon
Siapakan dragon?
Dragon adalah political funder

sbb tu kita ada dgr banker jaga banker
Menteri kesihatan di jaga WHO
Menteri perdagangan di jaga kilang2 besar
Menteri pelaburan di jaga oleh investor
Menteri dlm negeri di jaga oleh scammer etc

semua ini berlaku di seluruh dunia
Ada duit semua nya bole
U help me i help u
Betoi dh kt ang tu setuju
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
33,802
Reaction score
2,110
Points
201
Begini bro

setiap menteri di kawal oleh dragon
Siapakan dragon?
Dragon adalah political funder

sbb tu kita ada dgr banker jaga banker
Menteri kesihatan di jaga WHO
Menteri perdagangan di jaga kilang2 besar
Menteri pelaburan di jaga oleh investor
Menteri dlm negeri di jaga oleh scammer etc

semua ini berlaku di seluruh dunia
Ada duit semua nya bole
U help me i help u

Tambahan... Melayu dijage waktu PRU nak rai undi je..
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,121
Reaction score
2,780
Points
201
Sbb tu kita jgn hidup bergantung kpd tuan sekutu yg lain

depa pun harap kat dragon jg
Kita plak harap pd pak lobai

tuan yg kenyang
Kita kene scam

Kan da menyesal
Sbb tu Tuhan kata sapa syirik/sekutu2 nanti masuk neraka 😂
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register