BTC USD 61,098.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

League of Angel II

Rizal

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,327
Reaction score
696
Points
201
item yg tunjuk 0 tu blh dpt free guna coupon..pilihla mana yg ekau berkenan :D

lg1.png
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
683
Points
126
oh situ, aah sblm ni tak guna la sbb tak tekan2 tgk takde option pon haha..

kalo shard tu bleh gak sync
masuk Limited Giftpack tu..aiya kupon compensation hari tu tak guna la ehh? rugi ooo.
belah kiri tu semua event. blh masuk tgk

lg.png
sit
 

Rizal

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,327
Reaction score
696
Points
201
ok dah pahe pasal kupon hihi..

ni nak tnya, kedai2 ni mmg takkan refresh balik ke?
1627968205588.png
limited xde refresh dh. tgk yg daily,weekly, monthly tu baru refresh
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
683
Points
126
item yg tunjuk 0 tu blh dpt free guna coupon..pilihla mana yg ekau berkenan :D

lg1.png
guane nak naikkan hit.. ada brg2 yg bole didapati secara percuma dak?

den kat dark abyss, br dah 70m, lawan ngan br 40m pon kalah.. asik dodge je keje dia org.. natang tol
 

Rizal

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,327
Reaction score
696
Points
201
guane nak naikkan hit.. ada brg2 yg bole didapati secara percuma dak?

den kat dark abyss, br dah 70m, lawan ngan br 40m pon kalah.. asik dodge je keje dia org.. natang tol
tgk kat clothing, mount, soul avatar. bahagian codex. codex tu blh naikkan hit.
pastu kat relic, fokus guna rune hit,dodge.
kalah mungkin sbb enemy fokus 1 hero je, diorg fokus kat MC(main character).
semua resources dh letak kt MC tu yg kuat. den pun fokus mc jgk.
utk starter, jgn fokus mc dulu sbb susah nak clear dungeon,anima, quest lain 3 star.
 

Rizal

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,327
Reaction score
696
Points
201
guane nak naikkan hit.. ada brg2 yg bole didapati secara percuma dak?

den kat dark abyss, br dah 70m, lawan ngan br 40m pon kalah.. asik dodge je keje dia org.. natang tol
esok start eternal war..dh blh apply masuk legion (y) :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register