Leader MLM alaf Baru kaki kencing???

CG Sponsors




Leader Paling Boleh Percaya


  • Total voters
    0

Bro Gamat

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
:-?:-?:-?Hello Yob2 n Yong2 semua.. Cuba jawap Topik teman ni... Apa ke heh sekarang ni leader2 MLM yg hebat suatu ketika dulu ( mmg respect abis lah ) sekarang ni lintang pukang, Teman nengok dema kira poket sendiri je. Ngajak merata ngikut buat niaga tp lepas tu lompat bebanyak company... naya le kengkawan yg follow... comfirm bonus pun tak dpt.

Soalan 1, Pasal ekonomi ka?
Soalan 2, Pasal byk syarikat MLM yg bukak ke?
Soalan 3, Atau deme mmg rupe tu je slalu?:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Mata dah rabun dengan duit lah tu....
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Senang ginilah.... pilih upline yang ko yakin bagi komitment kat engko...
Tak pun susah2, jangan join MLM. Buat business sendiri.
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,515
Reaction score
62
Points
120
kalau psl duit pun Yob...deme tu bertahun dan buat MLM nye... yg pelik, ada je yg follow... lantok le kencing merata pun:(:(
pasaran sentiasa terbuka, tak akan tepu. percayala...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bro join MLM apa nie sampai kecewa sangat nie?
 

Bro Gamat

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Bro join MLM apa nie sampai kecewa sangat nie?
Tak le, kengkawan yg ceburi MLM ramai merungut.. teman dah tlg dkat 4 company MLM buat program/sistem dia, kebanyakkan nye pada awal perancangan teman nengok mmg bagus... last2 tutup company lari... Mula salahkan management, rupanya byk leader register tak bebayar... yg br ni pun sykt T** sama gak. leader rembat dekat RM 200k pada 1st month nia:(:(:(ga... naya naya yob! ( ate duit servis teman pun tak dapek la yob ~X(~X()
 

shauki2u

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
masalahnya bukan penipu ke x bro.

masalahnya leader tu komited x dlm nk tolong kita dlm mlm ni,
tu y kena pandai cari leader y bagus, bukan main join je.

sbb berdasarkan pengalaman la ei bro, mmg susah bila awal2 nk buat mlm ni,
lain la kalau dh power bercakap, hoho :D
 

Bro Gamat

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Deme ni kalau bercakap power yek... ada masuk kelas pidato ke pun... kalau guna ilmu tu msk politik, silap gaya leh jd YB yob...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register