To Sell LCD Monitor 19" Wide DELL : RM550 ada 16bijik sahaja !!

CG Sponsors




Sponsored Post

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Kalo betul2 berminat..bleh nego lagi rege...:D.
Nak angkut semua sekali pon bleh..:)).
 

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
apa nak nego2 lak ... kasi pm aku price dia .. :D :)) :))




yg tapak dia leh pusing2 ada tak ... :D
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
wah murahnya... :)cgrock:)cgrock
ps-mslhnya aku dh ada 20 biji monitor :)):)):))
 

hybridnos

Junior Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
52
Reaction score
1
Points
11
pm me best price with postage to kelantan.... biasa market price berapa nyer harga nih..?
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
apa nak nego2 lak ... kasi pm aku price dia .. :D :)) :))




yg tapak dia leh pusing2 ada tak ... :D
Yang kasi pusing ngan tapak dia sekali...:)):)):eek:

p/s - takde la boss, aku ade yang ni je..lain model takde..:D.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register