Lazada.com.my - Customer review, complaints, comments @ CG

CG Sponsors




m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
aku beli jam, dah sampai awal dari jangkaan sebab ships from oversea.. status shipped tapi aku tak boleh nak rate..kesian seller tak dapat 5star dari aku
 
Sponsored Post

Beauty_Beast

Freshie
Joined
Nov 26, 2018
Messages
11
Reaction score
1
Points
3
yg ni blh digelar sbg airasia big big giveaways juga...
big points yg dikumpulkan tu nanti blh guna utk tukar tiket penerbangan percuma...
big big giveaways ni nampaknya menarik...
brp big points diperlukan utk redeem satu ticket percuma?
 

Siti Sofia

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
yg ni blh digelar sbg airasia big big giveaways juga...
big points yg dikumpulkan tu nanti blh guna utk tukar tiket penerbangan percuma...
Rugi lah aku ni...skrg baru tau promosi ni...dah hilang byk points utk redeem free flight...
 
Last edited:

Audrey

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
big big giveaways ni nampaknya menarik...
brp big points diperlukan utk redeem satu ticket percuma?
setahu i, min 500 points diperlukan utk redeem satu one way flight ticket dan 1000 points utk round trip flight ticket...tapi promosi AA dah end, jadi points yg diperlukan akan bertambah byk berbanding sebelum ni...
 

Beauty_Beast

Freshie
Joined
Nov 26, 2018
Messages
11
Reaction score
1
Points
3
setahu i, min 500 points diperlukan utk redeem satu one way flight ticket dan 1000 points utk round trip flight ticket...tapi promosi AA dah end, jadi points yg diperlukan akan bertambah byk berbanding sebelum ni...
bagusnye big points loyalty ni...tapi blhkah kami pilih destinasi flight percuma tu?
 
Last edited:

Audrey

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
bagusnye big points loyalty ni...tapi blhkah kami pilih destinasi flight percuma tu?
Blh jer...kalau x blh pilih, siapa nak redeem free flight tu...i tengok kat AA official website, macam ada 40++ destinasi blh dipilih oleh AA BIG member...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register