Lazada.com.my - Customer review, complaints, comments @ CG

CG Sponsors




ranger

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2010
Messages
505
Reaction score
8
Points
15
aku beli redmi 6a rm339 + powerbank rm45 dah success payment tapi pending dalam lajadah arghhhhh
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
32,441
Reaction score
1,446
Points
206
11.11 sale.


7 barang aku beli.

Tak sampai RM100 pun total.



Cadang nak beli phone baru...max RM500.

Tak tahu brand apa.

Xiaomi cambest jer.
try google homtom ht70
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,690
Reaction score
20,764
Points
1,661
Miess Ayu
22 hrs ·

Tengok periuk nasi teringat abah

Seminggu lebih kot abah tunggu periuk dia hari2 duk cakap bila periuk nasi dia nak sampai .. Macam biasalah lepas maghrib rutin harian family kan , akan berkumpul satu family depan ruang tamu utk menonton TV ,

Abah ma adik semua ada dan Masa menonton tu tetiba bunyi ada org ketuk pintu , Ketukkan tu kuat sgt dan satu family terkejut dan rasa takut . Abah pon cuba beranikan diri pergi bukak pintu tu , dan rupanya abang POSMEN datang rumah nak hantar parcel . Abah terima barang tuh dan posmen pon berlalu pergi dgn tergesa2 .

Sis nampak abah masuk bilik dan xsampai seminit dengar abah gelak sorang2 .. Abah keluar dan tunjuklah barang yg dalam parcel tadi dekat family .. Satu family gelak sakan hari ni kot tengok PERIUK NASI yg di tunggu2 olehh abah

Sis suruh return abah taknak , Dia cakap simpanlah buat kenangan PERIUK NASI tu

#SalesPunyaPukulan
#11/11/18

 

wak sepul

Active Member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
1,307
Reaction score
19
Points
25
Aku beli periuk utk mak aku 4 hari smpi... Beli time 11.11
 

Siti Sofia

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
aku beli powerbank masa 11.11 big sale...powerbank tu 3 hari dah sampai...mmg fast delivery jer...
 

Nor Syawidah

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 5, 2018
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
aku beli powerbank masa 11.11 big sale...powerbank tu 3 hari dah sampai...mmg fast delivery jer...
lajunya penghantaran brg tu...i guess u mesti beli byk brg masa 11.11 big sale dan collect byk big points...betul tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register