Lawatan `Borong Dari China` @ China Business Tour

CG Sponsors




Jebatrr

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
847
Reaction score
77
Points
20
Salam saudara.
Kami adalah agen untuk mengeksport dan juga mengimport barang dari China dan Malaysia. Untuk pengetahuan saudara semua , kami mempunyai pengalaman dari segi logistik , pencarian produk` dan juga kami boleh membantu saudara untuk memasarkan produk saudara antara dua negara ini. Untuk maklumat lanjut , bolehlah saudara melayari nusantaraempire.com .

Jadi servis kami ni membolehkan kengkawan utk melihat pasaran di china dan juga kilang kilang disini .

Untuk ini , kami mempunyai pakej bagi customer yg nak datang ikut rombongan atau perseorangan .

Utk yang nak dtg perseorangan :


Berikut adalah harga bagi customer yg ingin datang ke china bukan melalui rombongan atau perseorangan :


Tiket kapal terbang : Customer book sendiri melalui air asia.

Visa: Customer arrange dikedutaan China di Menara OSK. Dalam RM1XX sahaja. Kalau tak tahu , pergi mana mana agen travel , diorang bole buatkan. Cuma mahal sedikit.

Caj tour guide : RM180 sehari. (Sekiranya customer ambil lebih dari 4 hari, sehari akan jadi RM100 sahaja . Bantu untuk translate dan juga arrange barang ke warehouse kita.

Hotel : RM 70 ke RM100 sehari. Bergantung kepada saiz bilik. Kalau nak 2 katil sebilik atau satu katil sebilik , ruang sederhana dalam RM80 sahaja. Amat selesa mcm Hotel Seri Malaysia.

Pengangkutan . Selalunya melalui teksi. Tambang dibayar pelanggan. Sekiranya memerlukan kerete peribadi termasuk driver , sehari adalah RM 230. Tidak termasuk petrol.

Makan : Sendiri


Untuk yang nak datang borong ke china secara rombongan , kami ade few travel agency yang berkaitan. Kami akan umumkan travel agency yg berkaitan tak lama lagi. Jadi bole pergi beramai ramai.. Lagi ramai lagi meriah..hehe.. Harga pakej kena semak ngan travel agency berkenaa.

Untuk yang dah ada kengkawan atau geng melebihi dari 10 orang , sila hubungi opis kami atau agen kami. Contact bole dapat di www.nusantaraempire.com ..

anyway , kalau ada apa apa pertanyaan , email kami di [email protected] atau add je yahoo messenger kami di : [email protected] :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
Kalau Barang Komputer boleh import ke? macam Laptop,aksesori... dan barang2 hi power Wireless booster..mcm ap2 berkuasa tinggi untuk office bridging network..:-?:-?:-?

boleh saya tahu lebih lanjut..:-? :)cgrock
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
minat nak beli hp cina..boleh bg list rega..model dan gambar dia sekali x...

cnth..kalu amik bawah 100 unit rega seunit bp...
kalu 1000 unit plak seunit bp

lg byk kira lg murah kan..
 

Jebatrr

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
847
Reaction score
77
Points
20
Salam..

Fix 90 : Boleh..sila emailkan saya model dan juga kuantiti yang diperlukan.saya akan reply a.s.a.p

am2020:bro..emailkan saya model atau bajet harga dan kuantiti yang diperlukan.sekiranya nak tau model , sila layari alibaba.com sebagai rujukan.InsyaAllah akan saya usahakan untuk confirmation harga. Sekian
 

bedino01

Junior Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
74
Reaction score
1
Points
11
salam bro. aku minat gak nak niaga barang china ni. aku duduk penang. apa syarat2 dia? cam kena bg deposit ka? shipping?
 

Jebatrr

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
847
Reaction score
77
Points
20
bedino01 : prosedur yang utama adalah saudara harus bagi kami jenis produk dan juga kuantiti..kemudian kami akan cari supllier disana seberapa byk yg boleh..kemudian u akan decide yg mana supplier yang u nak pilih..tapi disana semua pembayaran adalah `cash on delivery`.. apepun boleh layari nusantaraempire.com untuk maklumat lanjut

kancil biru : yup bro..owner dia hafiz.. u kenal ker?
 

Otai T-Shirt

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2009
Messages
281
Reaction score
2
Points
15
Kalau beli mesin china yang harga kat sini RM50k, beli direct baru RM15k. Campur urusan lain semua baru dalam RM10k kot..kalau nak jadi ejen kat sini pun buleh..masyuk nih...
 

Jebatrr

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
847
Reaction score
77
Points
20
Kalau beli mesin china yang harga kat sini RM50k, beli direct baru RM15k. Campur urusan lain semua baru dalam RM10k kot..kalau nak jadi ejen kat sini pun buleh..masyuk nih...
betul tu bro.. :) meh la kita sesama cari source lagi murah.. :D
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
try survey waffle nya machine tu baper jual kat china.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register