BTC USD 37,267.9 Gold USD 1,817.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

lawak mawi dan ikin

epoi2405

Fun Poster
Messages
728
Joined
Mar 26, 2008
Messages
728
Reaction score
4
Points
15
mawiikinds3.jpg



bruruk bebenor gelok tuuuu:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

ayie85

Fun Poster
Messages
359
Joined
Sep 22, 2008
Messages
359
Reaction score
0
Points
10
teruk nye ikin ketawa, yg len len belakang tu maintain je...
 

nuex

Active+ Member
Messages
4,039
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
gelak org berduit....

:)):)):)):))
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,152
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
hahahah....lawak gile!!! terserlah keayuan ekin....
 

VAMP

Ex-Super Mod
gem
Messages
10,440
Paid Membership
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,440
Reaction score
59
Points
130
gelak orng kaya.. biasa la tu.

so ape tunggu lagi.. ambik fon masing2.. kasi undi sms lagi banyak la.
 

rafina_80

Active+ Member
Messages
4,102
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
diorag gelak sal apa ek?

apsal diorg berdua jer yg sakan benor..
 

aaril

Fun Poster
Messages
829
Joined
May 2, 2008
Messages
829
Reaction score
6
Points
15
heheh selamat pengantin baru mawi & ikin
 

puyong

Super Active Member
Messages
6,474
Joined
Jan 29, 2007
Messages
6,474
Reaction score
15
Points
65
ni waktu kusus kawin kan..??
aku dgr kalau kusus kawin mmg ada part yang lawak..lagi2 kalau kena dgn ustaz lawak..:D
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
ni waktu kusus kawin kan..??
aku dgr kalau kusus kawin mmg ada part yang lawak..lagi2 kalau kena dgn ustaz lawak..:D

betul tuh, klu idak dari pagi sampai petang boring giler klu takde lawak...
:)):)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register