Lawak Kartun

CG Sponsors




alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Kalau kongsi kartun2 cam gini kat sini boleh ka???

Anyway untuk post yg pertama ini dia:

 
Sponsored Post

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Datok Jawab... " Boleh... Tapi ingat, Jngn datang umah aku... Aku lastik ko..." :D
 

alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
cantik kartun.lukis sendiri ke?:D
lukis pakai illustrator... lama dah x melukis so x tau camne stroke den da skang nie ahak ahak

anyway thank you puji tu tp rasenya masih manyak kenalakukan... nampak cam kaku pun ade kan??
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
lukis pakai illustrator... lama dah x melukis so x tau camne stroke den da skang nie ahak ahak

anyway thank you puji tu tp rasenya masih manyak kenalakukan... nampak cam kaku pun ade kan??
Bagi aku,kartun kau tu cantik.Ada potensi untuk maju.
Aku pun merancang nak lukis kartun jugak.Nak buat blog untuk kartun.
Siap beli nama domain lagi. http://www.KartunLawak.com

Tapi kena tangguh dulu projek.Takde masa.
 

alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Bagi aku,kartun kau tu cantik.Ada potensi untuk maju.
Aku pun merancang nak lukis kartun jugak.Nak buat blog untuk kartun.
Siap beli nama domain lagi. http://www.KartunLawak.com

Tapi kena tangguh dulu projek.Takde masa.
Projek bagus tu bro... agak2 kalau nak menyumbang karya boleh ka :"> ...
harap2 bro teruskan usaha tu bro... rasanya ramai bdk2 melayu kita yg berbakat tp tak tau nak submit ke mana ja...
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Projek bagus tu bro... agak2 kalau nak menyumbang karya boleh ka :"> ...
harap2 bro teruskan usaha tu bro... rasanya ramai bdk2 melayu kita yg berbakat tp tak tau nak submit ke mana ja...
Ya.Saya rasa ramai yang berbakat.Tetapi terpaksa pendam aje.

Bab submit tu.Mungkin boleh, tapi kena tunggu projek jalan dulu :D

Awak takde perancangan ke nak kembangkan bakat?
 

alafsiber

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Ya.Saya rasa ramai yang berbakat.Tetapi terpaksa pendam aje.

Bab submit tu.Mungkin boleh, tapi kena tunggu projek jalan dulu :D

Awak takde perancangan ke nak kembangkan bakat?
Dlm minda tu ingat nak wat web koleksi kartun sendiri... tp masih blum tercapai... wat masa ni cam nie je la bro at least dpt komen dari forumers pun dah kira ok boleh la juga memperbetuikan apa yg salah sbb kdg2 mata sendiri x nampak ahak ahak...

erk x salah kan kalau post benda2 gini kat sini.. atau ade limit size file yg dilink bro?
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Dlm minda tu ingat nak wat web koleksi kartun sendiri... tp masih blum tercapai... wat masa ni cam nie je la bro at least dpt komen dari forumers pun dah kira ok boleh la juga memperbetuikan apa yg salah sbb kdg2 mata sendiri x nampak ahak ahak...

erk x salah kan kalau post benda2 gini kat sini.. atau ade limit size file yg dilink bro?
tak pasti la pulak.cuba tanya admin CG :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register